4. dec 2007 17:59
V Eurospinu redno kupujem predvsem zmrznjene repe gamberov, (odlični so oboji, neoluščeni in oluščeni), parmezan, papirnate brisače (tiste v veliki roli), passato, od vina pa že omenjeni črni Nero d"Avola in beli Frizzantino, ki je pravzaprav bolj spriz, saj ima samo okoli 6 gradov. Kupim tudi pašto, kakšno čistilo, po novem bom kupovala tudi puranove zrezke, zadnjič sem jih vzela, ker se mi je mudilo, pa so bili, če že ne odlični, pa vsaj enako kvalitetni kot pri mesarju. Prav tako zadnje čase vzamem kakšno zelenjavo. Včasih tudi kakšen sir tipo gorgonzola, za kuhanje. In seveda vse tisto s....e za 1, 2 ali 3 evre. Silikonske prijemalke za kozice so sijajne. Tudi praskalo za citruse, plastični nož za solato in nekaj takih in drugačnih prtov, škarij, kompletov za prvo pomoč. Nikoli več ne bom tam kupila zmrznjene ribe, pršuta, pancete, še manj masla, pa če tisočkrat piše, da je odlično irsko. Tudi nobenih njihovih oreškov, ki so po mojih izkušnjah valilnice moljev. Amarette pa samo njihove kupujem. nola