Dragi kolegi, drage kolegice!
Najprej en prisrčen pozdrav vsemskupaj. Moje ime je Miha. Prosil bi vas za eno uslugo. Moja prijateljica Valerija je posnela nek videospot za skupino Mi2 Tarzan. Valerija je stara 15 let. Njena želja je, da bi se v prihodnosti ukvarjala z režijo in podobnimi medijskimi zadevami. Na vse moči se že sedaj trudi da bi dohajala starejše, ki se s tem že profesionalno ukvarjajo. Na ta forum sem se odločil, da objavim to, ker se mi zdite taki prijazni ljudje, ki bi mi pomagali. Vse kar bi vas prosil je, da obiščete tole stran: http://www.mi2.si/vsebina.php?stran=tarzan tam pa v manjši anketi (na desni strani strani) glasujete za videospot številka 3. Seveda si ga lahko tudi ogledate. Želim, da bi osrečili Valerijo. Upam, da ji bodo prihodnost in zvezde nakolonjene. Lahko poveste še komu. Ne pozabite: videospot 3
Najlepša hvala! Zlati ste, tako kot tudi vaš forum. Recepti so briljantni in uživam v vsakodnevnem ustvarjanju odličnih jedi.
Kot je rekel Sofokles: "Največje veselje je tisto, ki ga nismo pričakovali." Upam, da bo Valerija to doživela.
LP
Miha
p.s. še enkrat hvala za vašo uslugo in seveda vaše klike <3 najboljši ste