2. sep 2006 7:14
fakin712 je napisal/a: |
Punce Petra 1 ima AMC posodo in verjemite, da je riž res kuhan v 4 minutah. LP! fakin712 |
2. sep 2006 7:14
fakin712 je napisal/a: |
Punce Petra 1 ima AMC posodo in verjemite, da je riž res kuhan v 4 minutah. LP! fakin712 |
2. sep 2006 7:20
matjaž je napisal/a: |
Punce, pa dejte jo no zastopit. Mogoče bi pa punca rada nam iz kmetu, ko še vedno kuhamo v črnih Emo-tovih loncih in lončenih piskrih, predstavila to moderno kuharsko tehnologijo, da se nam ne bo treba po cele dopoldne okol šporheta potikat. Itak ne pridemo vsak dan do mesta LP Matjaž |
2. sep 2006 7:54
ežoj je napisal/a: | ||
|
2. sep 2006 18:45
Ej Rožanc, pa glih v črnih piskrih se ne prime ali pripali, ker imajo malo bol debel podn od "tanovih piskrov". Sicer pa, jaz ko kuham, takrat kuham in med kuho ne delam drugih opravil. Kdaj pa kdaj tudi malo premešam in popazim, da se mi ne prime. LP Matjaž PS Rožanc je napisala: "Riž se pa tako v vsakem skuha." Seveda se, še v vojaški čeladi al pa plehnati kahli, če ni drucga pri roki.
2. sep 2006 18:55
Ne res matjaž- meni nagajajo, da je kar hudo (kadar kuham pri fantu, ki imajo takšne). Verjetno zato, ker nisem vajena. Ah, kakorkoli- važno da je kaj za v "pisker" dat, pa čeprav je potem prismojeno Lep dan in veliko se smejte
2. sep 2006 19:21
ojla Rožanec - samo z veseljem naprej- pa naj bo kuhano ali pa na koncu še mal pečeno. Aha, saj eni pravijo, če malo ne prismodiš, itak nima domačega okusa. LP Matjaž
2. sep 2006 20:20
Matjaž Sporočilo je spremenil(a) rozanec dne 02. sep 2006 20:20:45
3. sep 2006 20:23
matjaž je napisal/a: |
Sicer pa, jaz ko kuham, takrat kuham in med kuho ne delam drugih opravil. Kdaj pa kdaj tudi malo premešam in popazim, da se mi ne prime. LP Matjaž |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada