30. avg 2006 9:43
Anamarija, jaz sem površno prebrala...mislila sem, da iščeš trgovino s primernimi oblačili za moža. Bom sina vprašala, ki je visooook, kje si kupuje cotke. Ni pa obilen. Poročam. Ognjič
30. avg 2006 9:43
Anamarija, jaz sem površno prebrala...mislila sem, da iščeš trgovino s primernimi oblačili za moža. Bom sina vprašala, ki je visooook, kje si kupuje cotke. Ni pa obilen. Poročam. Ognjič
30. avg 2006 10:00
V manufakturini trgovini v Solkanu se je svojčas dobilo oblačila za precej močne postave.Poznam pa trgovino Fortissimi OK v kraju Romans d Isonzo(I),ampak ne vem če bi bilo tvojemu kaj všeč-je vse bolj klasika. Bernarda
30. avg 2006 10:18
Ognjič je napisal/a: |
Anamarija, jaz sem površno prebrala...mislila sem, da iščeš trgovino s primernimi oblačili za moža. Bom sina vprašala, ki je visooook, kje si kupuje cotke. Ni pa obilen. Poročam. Ognjič |
31. avg 2006 19:36
Rimljankaaaaaaa, sem te spomnila Hvala! AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem