5. sep 2006 16:35
Veri, ljudje nismo razdeljeni na podeelske in mestne, ampak po malo drugačnem ključu. Če e moramo o kakni delitvi govoriti. Me prav zanima, kje je tista vas, kjer se vsi zgraajo nad tem, da nekdo teče. Razen - če stari tistega, ki teče, v potu svojega obraza delajo na polju, da njihov(a) potomec(ka) lahko tudira. On(a) pa se, ko je doma, rekreira s tekom (kar ni narobe, samo prej naj kaj ponaredi doma). Meni, ki ivim v mestu, pa sem z vasi doma (in sem tam e vedno doma), gredo na ivce tisti, ki pred blokom preklinjajo, ker dovoz ni spluen, oni, revčki, pa se ne morejo normalno odpeljati z avtom v fitnes. Pa sem tiho in si mislim svoje, o njih, seveda. Ker seveda niti slučajno nimam niti najmanjega pojma o tvoji cimri, leti konkreten primer samo na to, da je morda vzrok, zakaj se prav vsi v vasi zgraajo nad tekom, kje drugje, ne v teku samem. Končno je Slovenije za eno malo večje predmestje kaknega evropskega mesta, TV, radio in ostala dobrobit časa pa pride prav v vsak kotiček. Ni torej za verjeti, da so ljudje neinformirani in neosvečeni. rimljanka