A ste za rekreacijo...?

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

24. feb 2008 17:38

Galja vztrajaj,drugič tretjič bo že manj bolelo.....meni so zjutraj kolenčka štekala,sem se komaj pokonci postavila...trmasta pa sem ,ravnokar prišla s 30 km turce.Še kdo drugi kolesari?danes jih je bilo že več na cesti. lp goga

MAJAA  

član od: 23.8.2006

sporočila: 208

24. feb 2008 18:07

Pesnica, poslala sem ti ZS. MAJAA

Pecenka  

član od: 23.1.2007

sporočila: 225

21. jun 2008 20:33

Punce, mene pa zanima kako rešujte težave z žejo med tekom? Jaz namreč po enih 3 km postanem strašansko žejna in s suhimi ustmi se mi zdi, da sem še bolj utrujena. Dokaj pomaga mi žvečilni gumi, da proizvajam malo več sline. Kadar tečem v parku v domačem kraju, plastenko z vodo preprosto pustim na eni izmed klopc in ko opravim krog se lahko odžejam. In v glavnem vsi tekači to prakticirajo. Ko pa tečem v Lj po poti spomina si pa ne upam vode pustit kar na eni klopci, za sabo nosit v roki pa tudi ni najbolj praktično. Torej, imate kakšno idejo kako do pijače :) LP Upam, da se pridno rekreirate v teh lepih dneh! Pecenka

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

21. jun 2008 21:00

Pecenka, misli mi bereš :) Tudi jaz sem vedno žejna med tekom, pa ne vem, kako to rešit. Opazovala sem druge tekače, nekateri pustijo plastenke na klopcah, eni si jih (v vrečki) obesijo na kakšno vejo, enega sem videla, da jo je imel v posebni torbici na kolesu, eni pa pač zdržijo, da pridejo do doma. Med slednjimi sem tudi jaz. Tudi jaz si pomagam z žvečilko, razmišljala sem pa že o tem, da bi si naredila ali kupila nekakšen pas, v katerega bi lahko zataknila eno malo plastenko (recimo tisto 0.2 od Eviana, ali pa od kakšnega Smoothieja.), pa še predalček za ključe in MP3 bi imela. Ko bom imela čas, bom šla pogledat v športne trgovine, ker sem skoraj prepričana, da prodajajo nekaj v tem stilu. Če odkrijem kaj pametnega, ti javim. LP RadaJem

Pecenka  

član od: 23.1.2007

sporočila: 225

21. jun 2008 21:21

To bi bilo super.

mufin  

član od: 19.11.2004

sporočila: 259

22. jun 2008 10:07

Priporočam kaj takega http://www.enaa.com/oddelki/sport/product.asp?dep Varianta z eno samo flašo za ženske ni preveč fajn, ker imamo pas ozji od bokov in je kar težko oziroma po mojih izkušnjah nemogoče pas namestiti tako, da ne bi skakal gor in dol. mufin

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

22. jun 2008 13:28

Pas za eno plastenko čisto zadostuje, sem ga že pred leti kupila v Intersportu, imajo jih praktično v vsaki športni trgovini.

Nimam občutka, da bi me motil oziroma, da bi mi kakorkoli skakal gor in dol. Za eno uro teka mi tudi zadostuje manjša plastenka, niti ne pol litra, ta pa prav fajn sede v žepek na pasu. Saj navadno samo srkenm požirek in grem dalje. Ko pa grem na daljše ture, se poslužujem CamelBeka, se pravi vodnega sistema, ki mi pride prav tudi na kolesu in v hribih.

Loni Makaroni

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

22. jun 2008 22:53

Če pijem pred tekom, brez problema zdržim tistih mojih 40 minut. Na kolesu pa imam litersko plastenko, ki jo po potrebi napolnim v studenčku...

Tudi sama sem že gledala te pasove s plastenkami in se mi zdijo zanimivi, vendar ga sama ne potrebujem.

jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti