A ste za rekreacijo...?

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

13. feb 2008 13:22

Vsak dan 2x po 30 minut sobnega kolesa in hoja če je lepo vreme. Spomladi in poleti obvezno vsakodnevna hoja v hrib po 1 uro. runo01

MAJAA  

član od: 23.8.2006

sporočila: 208

13. feb 2008 14:59

Mene pa zdaj malo boli grlo, pa sem probala dihat skozi nos, ko sem tekla. Kako pa ve rešite ta problem z mrzlim zrakom? lpm MAJAA

ally82  

član od: 2.10.2007

sporočila: 91

13. feb 2008 15:09

Mrzli zrak, ja pravilno dihanje. Vdih skozi nos in izdih skozi usta. Če ti pa ne rata dihat s pomočjo nosa, pa si čez usta "poveži" šal, ali pa kaj podobnega. Sem videla veliko ljudi, ki teče s šalom prek ust (verjetno ravno zaradi mrzlega zraka). »The scary part about human stupidity is not how dumb an average person is, but the fact that, by definition, half the population is even dumber than that!«

MAJAA  

13. feb 2008 16:04

Ja , saj sem probala tudi s šalom, pa je malo zoprno, ker rata šal moker, no pa saj upam, da se bodo kmalu začeli toplejši dnevi, do takrat bom pa malo potrpela. hvala ally82! MAJAA

MAJAA  

15. feb 2008 13:35

no, pa se je moja rekreacija zunaj končala. boli me grlo, kašljam, smrkam upam, da me ne bo začel boleti še zob. ker imam neko čudo bolečino na licu, morda je pa lvseeno le prehlad. danes tudi na orbitrek nisem šla, trenutno sem na daleronu, ampak, ne bom se vdala, bm pa počakala na malo toplejše vreme. MAJAA

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

23. feb 2008 11:42

jst sm začela tečt zdej po tem programu.Pomaga zato ker te lepo počasi vpelje...da ne pretiravaš in takoj obupaš sem šele 1. tedn ampak sem zelo navdušena.Upam da mi vspe do konca, da pridobim mal kondicije in zgubim par kil :D evagirl

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

23. feb 2008 20:08

No ,jaz se moram pa pohvalit,prvih 30 km na kolesu je za mano.Počutim se super in še enkrat super ,samo ritka pa boli...ojej....jutri ponovim..... lp goga

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

23. feb 2008 20:25

Evo, končno sem nazaj med zdravimi.

Sama sicer imam tudi opremo za laufanje za mrzle dni, vse razen gamašastih superg, v plundri pa res ne dirjam okoli. Pa teh cap skoraj nikoli ne oblečem, ker mi je enostavno po 5 minut vroče, sem si pa končno kupila navadne dolge tekaške hlače. In preklinjala skozi zobe, sem se spomnila na Renatano, vse hlače so mi bile predolge, pa ravno nisem med najmanjšimi.

No, danes s tekom ni bilo nič, zjutraj sem bila 3/4 ure na sobnem kol esu, potem pa še hitra hoja na Šmarno in nazaj. Moram reči, da imam prav prijetno težke noge. Po drugi strani pa to kaže na pomanjkanje kondicije.

Loni Makaroni

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

23. feb 2008 21:06

Gogad, hvala enako. Mene pa je iz zimskega dremeža potegnila Balu in me kar prvi dan naterala, da sem 12 km "gonila" bicikleto. Ne vprašaj, še sedet ne morem, ha,ha. Sva se odločile, da bova naslednji teden "pešačile". Moram jo opozoriti na ta program, v dvoje bo lepše, da se vzpodbujava ena drugo. Res je, vsem manjka kondicije in prav vesela sem, da je odprta ta tema, čeprav sem se teh pogovorov vedno raje "izognila". Pa lep "tekaški" pozdrav! galja

Pesnica  

član od: 11.1.2006

sporočila: 259

23. feb 2008 22:26

Ej, punce, ful dobro, da ste potegnile spet tole temo na plano. Spodbuda, to je tisto kar zdajle potrebujemo, saj o lepšem vremenu še sanjati ne moremo. Sem se odločila, da tudi jaz spet začnem, čez zimo je bilo malo pavze (no, ja, pel je orbitrek in hitra hoja, ampak to ni to). Pesnica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti