13. feb 2008 11:11
Me veseli, da ste malo obnovile to temo...
Evo malo za spodbudo: izgovori zakaj ne bi šli laufat se vedno najdejo, zato raje iščite izgovore, zakaj bi šli laufat.
Vreme ni problem. Zdaj tečem v navadni trenirki, eni majčki z dolgimi rokavi inše jopici čez, a moram jopico po 10 minutah zavezat okoli pasu, ker postane prevroče. Zimski oblačil torej to zimo ne rabite. Sploh pa: enkrat pojdite ven v res zoprnem vremenu - pri meni je bila to burja z rahlim dežjem pri 5°C - ugotovili boste, da po par minutah rata prav OK. Ko daš enkrat zoprno vreme skozi, potem ni nobeno vreme več problem. Nizke temperature do nekje -5°C za pljuča niso problem, če le dovolj vode spijete, ker se ne smejo dehidrirati.
In če zmore moja sestra najti po trikrat na teden po uro časa pri štirih otrocih med katerimi je najmlajši star šele pet mesecev.... nimate izgovorov, da ni časa! (ne bom pa trdila, da vem, kako ji to uspe, ker še meni ni jasno)
In ugotovila sem, da je super, če si najdeš tekaškega partnerja: ker potem nimaš izgovora, da se ti ne ljubi, ker izpadeš lenoba....
Supergice na noge in gremo! Pa četudi le 300 m. Sonček je!
Staša