Vzmetnice

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

7. mar 2007 18:18

Nena, povedala ti bom takole: Dormeo je zvezda TV prodaje. Za TV prodajo velja kup pravil, po katerih so ti oglasi narejeni, da prepričajo kupca. Je vrsta gverilskega marketinga. S pravim pristopom lahko prodaš praktično karkoli. Jaz Dormea ne bi kupila za nič na svetu! Dejstvo je, da zagotovo obstajajo tudi ljudje, ki so z Dormeom zadovoljni, ampak osebno menim, da je povprečne kvalitete, ki pa je podkrepljena z dobro TV prodajo. In to je njegova edina posebnost. fresh

Sanjula  

član od: 8.1.2007

sporočila: 52

7. mar 2007 19:18

Mi imamo vzmetnice od Slovenske postelje in je ne zamenjam, ampak res, ne zamenjam za nič na svetu. Še posebej po dveh prometnih nesrečah in problemih z vretenci, vem kaj pomeni res dobra vzmetnica in mi ni žal niti enega tolarja ali pa sedaj EUR-a, ki sem ga odštela za vzmetnico. Sanjula

nb  

član od: 29.11.2005

sporočila: 2339

7. mar 2007 19:20

http://www.figura.si/html/nasi_izdelki.html Na tem linku je ležišče, za katero bi se odločila, samo ne vem, ali mi bo uspelo prepričati moža, ker se mu zdi predrago. Ali kdo pozna? Da je Dormeo zvezda TV prodaje vem, je pa res, da je moj sin (24), z njim zelo zadovoljen. Je pa želel imeti čim trše ležišče. Saj, če bi me par dni nazaj kdo vprašal, če sem pripravljena odšteti skoraj 800 evrov za vzmetnico bi ga verjetno imela za malo norega, zdaj pa ne vem več ali imam toliko denarja, da bi kupila poceni Dormeo, potem pa... Nena

ena mš  

član od: 18.11.2006

sporočila: 1184

7. mar 2007 20:05

Imam vzmetnico Figura že več kot 2 let. Izredno sem z njo zadovoljna. Po njej nimam več težav z bolečinami v hrbtenici v ledvenem delu. Na začetku sem se jo maorala navaditi (3dni), ker je bila preravna.Res je super, vama jo priporočam. ham-njam

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

7. mar 2007 20:19

Nena, tudi sama imam vzmetnico Slovenske postelje in ti povem, da je vredna vsakega tolarja, ki sem ga takrat plačala. Partner je veliko težji od mene (cca. 40kg), vzmetnica je enojna (pač velika), narejena po meri in ponoči ne čutim nič, če se kdo obrača. Spi se božansko. Tako ali tako pa ti jo utrdijo po meri, pa še super garancijo imaš! Če vzameš delno vzmeteno, lahko trdoto čez par let tudi prirediš, če ti ne bi ustrezalo. Pač odvisno od tipa, ki ga izbereš. Vseeno pa se mi zdi, da je v vzemtnico vredno vložiti malo več, saj se obrestuje! Srečo pri izbiri! fresh

sonjaskof  

član od: 4.12.2006

sporočila: 48

7. mar 2007 20:36

Midva pa imava vodno posteljo Lectus in sva z njo zelo zadovoljna . Imava dve ločeni jedri, vsakemu posebej se uravnava trdoto intemperaturo.Težave s hrbtenico in mrzlimi nogami so že 5 let preteklost. Cena je bila tudi takrat visoka, ampak nama ni bilo nikoli žal nakupa. Zdaj bi se za njen nakup odločila brez pomislekov, čeprav sva takrat kar dolgo cincala. Mislim, da jo še vedno dajejo tudi na enomesečno uporabo z možnostjo vračila. sonjaskof

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

7. mar 2007 21:04

Midva s fantom imava že skoraj leto dni dormeo in sva ZELO ZADOVOLJNA. Kupila sva tudi njihovo letveno podlago, na kateri se lahko letvice premikajo in si lahko sam naštimaš trdoto, pa dvigneš/spustiš del za glavo/noge ........ je pa res da sva navajena spat na trdem - sploh pa jaz ker imam probleme z hrbtnico, tako da nama je glih prav trdota. lp Pitončica

tejka77  

član od: 27.2.2007

sporočila: 544

7. mar 2007 22:01

Midva z možem sva se lani odločila za ležišče OPTIMO-pena.Najprej sva preizkušala ležišče iz latexa/podobno dormeo,različne kakovosti)potem sva se odločila za peno+letvice.Zelo sva zadovoljna,tudi cena je krepko presegla 1000 eurov.Priporočam vsem! Lp tejka77

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti