Prois
Barbra
n class='poudarjeno'>>>Prois
Barbra
n class='poudarjeno'>>>
27. avg 2006 15:21
po nasvetu iz tega foruma in preizkušeno na lastni koži: odlično so se obnesle Slastne Nušine rezine, čajno pedivo Mignon in Skutine ledene kocke. Že razrezane sem dala zamrznit. Poleg tega tud rumove kroglice. mimika
27. avg 2006 16:58
kokosovw kocke, šahovnica, buhtlji, breskvice, slani kvašeni rogljički; to pri meni roma v skrinjo in se fino obnese peresce
27. avg 2006 18:46
- pa biskvitne plošče - samo vzameš iz zamrzovalnika, pripraviš kremo in torta je narejena. Lisa
27. avg 2006 19:50
- cimetove rolce, biskvitne rulade z masleno kremo.... če se še kaj spomnim, pa dopolnim. Julija
28. avg 2006 12:14
makov biskvit s kremo, bela pita, orehi (brez kreme - mogoče pa tudi z ? ), rafaello biskvit in rafaello kroglice, panji, marmorni kolač, rogljički, gibanica, šam rolce (brez kreme), ... to je preizkušeno...
28. avg 2006 12:49
Jaz zmrznem tudi cele torte, samo s smetano jih okrasim kasneje, ampak to samo po sili razmer. Loni Makaroni
28. avg 2006 14:39
Hvala, punce, zelo ste mi pomagale. Domnevam, da pite, rolade in podobno zamrznete v celem in razrežete šele potem, ko se odtali. Barbra
28. avg 2006 14:51
Jaz zamrznem tudi medeno pito, limonino belo pito, mignon pecivo, rafaelo kroglice, rulade, ki jih polnim z masleno kremo, kvašene rogljičke, potratna potica pa se mi zdi celo boljša, če je zamrznjena. Pekarica
1. sep 2006 8:41
Ker vem, da dosti zamrzujete breskvice me nekaj zanima. Zamrznete končni izdelek (torej pobarvane in povaljane v sladkorju)? In kakšne izgledajo ko se oddtajajo? Kot original, a se kaj razpackajo? Na vidiku sta 2 veliki praznovanji, pa bo treba že malo začeti peči.. ne preostane mi drugega kot skrinja. Lep dan in veliko se smejte
1. sep 2006 9:51
Ni problema ostanejo lepe še bolj so sočne! lp Mateja mperhajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Malinini razpokančki