22. apr 2012 12:36
Kulinarika.net ni namenjena samo profesionalnim receptom, ampak tudi "ljudskim" (lahko rečeš tudi amaterskim, če ti beseda bolje sede). Recepte pošiljajo tako izkušeni kuharji kot nadobudni trinajstletniki, ki jim je to prvi izdelek. MI NISMO POLICISTI, ki bi določali, kaj je, kot se ne najlepše sam izražaš "sranje" in kaj je "nesranje". Mi pregledamo in popravimo, da je berljiv, da ne manjka pol sestavim v postopku (včasih se kakšna sestavina izmuzne) to je vse. Mi ne objavljamo zgornjih 10% odstotkov najkvalitetnejših receptov, temu ni namenjen portal, neki eliti kuharjev.
Sem pa prepričan, da pismen uporabnik lahko po popularnosti, sestavinah in ostalih kriterijih najde recept, ki mu ustreza.
Tako da imaš napako hudo v razmišljanju, mi nismo KOMISIJA, ampak zgolj preurejamo, da je nekaj primerno za objavo in zavrnemo le v res skrajnem primeru. Enako s fotografijami, če res ne ustreza velikosti potem jo brišemo, sicer pa obdelamo fotografije, ki imajo datume v sebi ipd., čeprav nam to ni všeč. To je DRUŽABNO OMREŽJE, zato ni KOMISIJ. TUdi nekomu so tunske testenine in karbonare všeč. Kot zadnje, na nekaterih področjih (tuja kuhinja) manjka receptov, vedno si tudi ti vabljen, da nam kaj prispevaš in dopolniš zbirko z res kvalitetnimi jedmi. Boš imel užitek videti, kako bo tvoj recept postal popularen.
Če razumeš razliko boš videl, da je vse OK.
PS - Objavo smo precej skrajšali iz 14 dni na nekaj dni večino časa, razen ko je res pop0lava novih ali pa so prazniki ;)
PS2 - Tebe so motili tudi Naturetini recepti. Pravzaprav te veliko stvari moti. Tudi to je seveda tvoja pravica. Si pa tam pri Natureti pisal, da uredništvo ne določa, kaj se objavi in kaj ne. Pravzaprav odloča, ampak če recept ali slika res ni čisto mimo, potem se objavi. Druga družabna omrežja objavijo vse, mi imamo toliko cenzure, da se odplakne tiste, ki pišejo v takem jeziku, da se ga niti ne da popraviti in zmešajo sestavine in postopek tako, da se jih ne da več razvozlati.