Hofer

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

3. dec 2009 7:22

Mambica Hofer (prav tako pa tudi Lidl) imata to na voljo v času akcije, do razprodaje zalog. V nekaterih poslovalicah poidejo zaloge hitro, v drugih ostaja. Ni pa tega v stalni ponudbi. Najbolje da pokličeš na Hoferjevo brezplačno številko, se dogovoriš kakšno volno bi rada in ti jo bodo poslali v najbljižjo Hoferjevo poslovalnico (oz. tisto, ki jo izbereš sama). No vsaj tak sistem je v Lidlu (in sem skoraj prepričana, da v Hofru ne more biti drugače).

Lep dan in veliko se smejte

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

3. dec 2009 7:56

Simona84, hvala. Sploh nisem vedela za to brezplačno številko. Jaz sem s Hoferjem zelo zadovoljna, edina stvar, ki me res moti, pa je, da ogromno dobrih izdelkov nimajo v stalni ponudbi (ne mislim tu volne, saj je logično, da no more biti na zalogi tudi poleti). Enkrat sem kupila nek izredno dober kapučino, potem pa ga niso imeli v ponudbi nikdar več. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^

priv  

član od: 7.11.2006

sporočila: 266

3. dec 2009 10:53

no glede volne lahko jaz potrdim, da jo vsakič ko jo imajo v ponudbi kupim ( različne sestave ) inše vedno do sedaj sem bila z njo zadovoljno. tako pri delu z njo kot tudi z samo nošjo narejenih pletenin. je pa res da pri nas v Hofrujo dobiš smo tisti dan akcije oz. največ še tri dni, potem pa spet nič več. v vsakem primeru sem zadovoljna priv priv

dididala  

član od: 20.10.2008

sporočila: 120

3. dec 2009 11:10

Tudi jaz pogosto pregledam njihov prospekt.Izredno me moti,ker so določeni izdelki samo na prospektu.Ko vprašam trgovko,kje imajo artikle mi pove,da so vse prodali v 1uri.Na blagajni pa mi reče,da tega niso imeli.Mislim,da malo manipulirajo s strankami.Pridobijo jih z letakom,potem pa kar nekaj kupiš,če ne najdeš to,kar si iskal.Imajo pa tel. št..ki te usmerja glede zaloge po celi Sloveniji.Malo sem razočarana z njihovo prodajalsko strategijo,dvakrat sem nasedla,nebom več! dididala

Sweetie  

član od: 22.1.2004

sporočila: 1268

3. dec 2009 11:17

Tako kot mambico, tudi mene moti, da nekatrih izdelkov nimajo v redni prodaji: naprimer vsako leto samo enkrat v akciji ponudijo slivov Povidl, ki ga obožujem, potem pa ga ni več. Sedaj sem se navadila, da si ob akciji naredim zalogo do naslednjega leta. Sweetie

neznan uporabnik

3. dec 2009 11:19

Tudi nekateri drugi trgovci se poslužujejo te taktite. Saj če nimajo tistega, kar te je zvabilo na letaku, boš pa nekaj drugega kupil. Pa je namen dosežen. ajda66

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

3. dec 2009 15:55

ajda66 je napisal/a:
Tudi nekateri drugi trgovci se poslužujejo te taktite. Saj če nimajo tistega, kar te je zvabilo na letaku, boš pa nekaj drugega kupil. Pa je namen dosežen. ajda66

Tega pač niso krivi trgovci, .....pač ne kupiš nič.

vikica  

član od: 25.4.2009

sporočila: 560

3. dec 2009 16:12

Mi kupujemo v Hoferju 100 % jabolči sok, ki je bistveno cenejši kot v ostalih trgovinah, enako je z jušnimi kockami. Pri tem trgovcu si nabavimo tudi namaz, ki je mešanica masla in margerine, puranje safalade (nikjer drugje jih ne najdem) in kapučino v večjih pločevinkah po izredno ugodni ceni.

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

3. dec 2009 16:28

vikica je napisal/a:
Mi kupujemo v Hoferju 100 % jabolči sok, ki je bistveno cenejši kot v ostalih trgovinah, enako je z jušnimi kockami. Pri tem trgovcu si nabavimo tudi namaz, ki je mešanica masla in margerine, puranje safalade (nikjer drugje jih ne najdem) in kapučino v večjih pločevinkah po izredno ugodni ceni.

Vikica imaš zasebno sporočilo....vem da ne paše sem ,samo ne vem kako naj deklico opzorim,upam da boš videla.....

lp goga

krinolina  

član od: 29.5.2009

sporočila: 130

4. dec 2009 10:09

No meni je pa izredno všeč brusnični džem, pa mimo sladkarij tudi ne morem, tudi mlečni rogljički, ter kmečki in gorski kruh so zelo dobri. Drugače smo pa pristaši Spara. krinolina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti