11. sep 2009 14:50
Hvala, Ognjič, za ponudbo, jo bom izkoristila kdaj drugič, sem žlahto poslala v prve bojne vrste.
LP
cervus
11. sep 2009 14:50
Hvala, Ognjič, za ponudbo, jo bom izkoristila kdaj drugič, sem žlahto poslala v prve bojne vrste.
LP
cervus
12. sep 2009 13:30
Prejšnji dan sem v hoferju videla penino Silver pearls, ki jo polni Radgonska klet. Stane pa nekaj čez 5 evrov, kar je precej manj od Srebrne penine. Pozna kdo? Ker gre pri nas penina za med, ne bi imela nič proti cenejši. Če je približno v istem kakovostnem razredu seveda. mimika
12. sep 2009 14:04
Tisto peninco sem si pa tudi jaz že ogledovala, mi je padla v uč predvsem zaradi embalaže. Jo bo najbrž kar treba sprobat, a ne? Ognjič
12. sep 2009 14:58
mimika, če gre pri vas penina za med, bi pač lahko ti nam posredovala izkušnje in mnenje o tisti penini iz H..................
rimljanka - zasebno mnenje
12. sep 2009 15:36
Ojla! Penino silver pearls sem že večkrat kupila in po mojem mneju v ničemer ne zaostaja za srebrno penino. Res pa je, da nisem kakšen poseben strokovnjak za vino . Pozdrav, Temba temba
12. sep 2009 18:18
Tudi jaz ne poznam te penine, po vsej verjetnosti pa gre za enako kvaliteto kot pri oni Radgonski. Po takem principu je v Hoferju na voljo kar nekaj slovenskih izdelkov: ribe v konzervi, ki jih polni Delamaris, embalaža je v nemščini, izdelek pa popolnoma identičen tistemu, ki ga najdemo pri ostalih trgovcih in je delan za slovenski trg. Potem še turistična pašteta, pa zamrznjeni piščančji zrezki od Perutnine Ptuj, pa bučno olje Fram, zdaj čisto po novem tudi Gorenjka s svojimi roladami in čokolado Bali... pa še kaj bi se verjetno našlo. Zakaj gre v obeh primerih za identično kvaliteto? Ponavadi podjetja proizvedejo na tone in tone nekega izdelka, brez etikete. Ko dobijo recimo naročilo iz centralnega Hoferjevega skladišča, takrat šele opremijo izdelek s pripadajočo etiketo. Potem dobijo naročilo iz centralnega Mercatorjevega skladišča in isti izdelek opremijo z deklaracijo za slovenski trg... in tako dalje po tem principu. Če bi proizvedli recimo eno tono izdelkov za Mercator po najvišji kvaliteti, pa drugo tono za Hofer po slabši kvaliteti, pa tretjo tono za Spar.... , bi to zelo povečalo stroške poslovanja. Poleg tega bi se lahko zgodilo, da bi jim v nekem trenutku zmanjkalo blaga, opremljenega z etiketami za Hofer, medtem ko bi imeli po drugi strani prevelike zaloge izdelkov za preostali slovenski trg, kar spet vodi v neracionalizacijo poslovanja. Redkokdaj se proizvajalcu splača odpirati povsem novo proizvodno linijo za neko trgovsko blagovno znamko po slabši kvaliteti, zato jaz prav nič ne dvomim v kakovost le teh.
13. sep 2009 4:10
pi.kica se zelo strinjam s tabo, mimika, tebi se pa samo čudim, da za pet evrov sprašuješ nekaj takega, namesto da bi enostavno odprla flaško in poskusila ali ti vino paše ali ne.
Na zdravje pa v vsakem primeru!
nola
13. sep 2009 7:17
Nola,saj veš kaj pravijo za Gorenjce....
Mimika poročaj ........
lp goga
14. sep 2009 20:43
Tisti dan, ko sem zapazila to penino, sem bila v taki gužvi, da sem mislila, da se mi bo zmešalo. In tako sem letala po trgovini in v teku zagledala to penino. Ker sem tekla hitreje, kot mislila, sem bila že zdavnaj mimo, ko so možgani hoteli poslati ukaz rokam, naj vendarle zagrabijo tisto steklenico. Skratka, telo je bilo že pred blagajno, ko so se misli stegovale po penini ... Do naslednjega obiska v Hoferju bo preteklo kar nekaj vode (glede na vremensko napoved) in upajmo tudi kakšna peninca, zato sem postavila to vprašanje. Če bi bil odgovor pritrdilen, bi se morda potrudila za kakšen hitrejši obisk.
3. dec 2009 6:55
V Hoferjevemu letaku včasih zasledim volno za pletenje nogavic z navodili vred. Mene zanima, če ima to Hofer v zimskem času v stalni ponudbi ali le občasno? Žal Hoferja nimam ravno v bližini, da bi lahko sama pogledala. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Pečen riž z zelenjavo