15. okt 2008 19:26
in običajno gredo v to por ali bor mašino svedri in ne šajbe -beri rezalke
rrr
15. okt 2008 19:26
in običajno gredo v to por ali bor mašino svedri in ne šajbe -beri rezalke
rrr
15. okt 2008 19:28
Ne, po moje jo rabijo kozmetičarke za odpiranje zamašenih por pri pubertetnikih
LP
cervus
15. okt 2008 22:35
Videla sem v Hoferju kokosovo maslo. Vprašanje ker nisem vsega brala. Za katero jed je najbolj primerno.?Ali ga uporabljate namesto navadnega.? Hvala ! barbyslo
16. okt 2008 6:21
Tu je nekaj o kokosovem maslu, mogoče komu kaj prav pride. http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=2962 LP! fakin712
16. okt 2008 7:56
Tudi na "zgornjem Štajerskem" je pormašina. Začetnica
16. okt 2008 8:17
barbyslo je napisal/a: |
Videla sem v Hoferju kokosovo maslo. Vprašanje ker nisem vsega brala. Za katero jed je najbolj primerno.?Ali ga uporabljate namesto navadnega.? Hvala !barbyslo |
Lahko ga uporabiš za kakšno jed s porom, vendar obvezno mora bit zmešano s pormašino .
ežoj
17. okt 2008 8:29
Ežoj ! Resno sprašujem, ker putr čaka v hladilniku na tvoj odgovor. Zgleda da si brihtolo pojedu, če seveda veš kaj je to. Važno pa je, da pomaga... barbyslo
17. okt 2008 8:47
Do sedaj sem v Hoferju zasledila samo kokosovo maščobo (pakirano v srebrni papir),masla pa še nikoli. Mi lahko poveste kako je pakirano maslo? LP romyd
17. okt 2008 9:10
tudu v prlekiji je Pormašina klavdija
17. okt 2008 9:16
barbyslo je napisal/a: |
Videla sem v Hoferju kokosovo maslo. Vprašanje ker nisem vsega brala. Za katero jed je najbolj primerno.?Ali ga uporabljate namesto navadnega.? Hvala ! barbyslo |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Enostavna zelena juha