Hofer

romyd  

član od: 31.1.2008

sporočila: 16

9. okt 2008 11:10

Saša hvala za odgovor.Tudi prodajalka v trgovini mi je to povedala, ko sem ji pokazala prinešeno mešanico. Presenečena pa sem bila, da so mi mešanico brez moje prošnje takoj zamenjali za novo (zaradi malih živalic na robu vrečke). Nova mešanica je bil brez "živalc". LP romyd

Pika Nogavička  

član od: 1.10.2005

sporočila: 75

10. okt 2008 9:22

teya_84 je napisal/a:
A pozna kdo vzmetnice, ki se jih lahko kupi v Hoferju. Kakšna je kvaliteta? Se jih splača kupit? Ima kdo izkušnje z njimi teya_84
To tudi mene zanima. Čeprav sem se že odločila, da jo kupim, saj je veliko cenejša od Dormea, pa garancijo ima...Po mojem se splača kupiti tudi posteljno dno. Nekoč sem kupila v Hoferju jogi rjuhe. Bile so poceni in precej kvalitetne, tako da upam, da velja za vzmetnice isto. Pika Nogavička

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

10. okt 2008 9:35

Dizaster, kaj mene čaka v ponedeljek. Dedci so si zmislili, da bi radi neko bencinsko zadevo, ki bo v akciji. Ma bom šla mirno po službi pogledat, če še imajo kje kaj. So skoraj mislili, da bom dopust vzela in bila zjutraj prva tam. Kar naj ga sami vzamejo.

Loni Makaroni

Avena  

član od: 14.7.2003

sporočila: 277

10. okt 2008 15:58

Pika Nogavička je napisal/a:
teya_84 je napisal/a:
A pozna kdo vzmetnice, ki se jih lahko kupi v Hoferju. Kakšna je kvaliteta? Se jih splača kupit? Ima kdo izkušnje z njimi teya_84
To tudi mene zanima. Čeprav sem se že odločila, da jo kupim, saj je veliko cenejša od Dormea, pa garancijo ima...Po mojem se splača kupiti tudi posteljno dno. Nekoč sem kupila v Hoferju jogi rjuhe. Bile so poceni in precej kvalitetne, tako da upam, da velja za vzmetnice isto. Pika Nogavička
Tast in tašča jih imata od spomladi in sta zelo zadovoljna. Avena

turururu  

član od: 27.11.2007

sporočila: 72

10. okt 2008 18:53

Jaz jih imam malo več kot leto in so zelo dobre in še vedno v enakem stanju kot nove. Mislim, da se kar splača. turururu

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

10. okt 2008 20:06

Tudi mi smo jih kupili za otroka pred dobrim letom in pol in smo z njimi zadovoljni. Ker je mlajšemu eno noč ušlo, smo jo tudi slekli in oprali in se je super obnesla. Glede na ceno zelo solidna kvaliteta. katjushka

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

15. okt 2008 10:41

Misija nabave dotične zadeve uspela. MI ni bilo treba it v gužvo, je to naredila sestra, jaz pa samo imam sedaj tisto poltonsko zadevo sredi sobe parkirano. Tovorili sva jo iz avta kot dva osla. Ubogi pežojček, ga je skoraj v zrak odneslo, ko sva ven dali kišto. Dedci res nič ne razmišljajo, ko te pošljejo v štacuno.

Loni Makaroni

rolada  

član od: 4.8.2006

sporočila: 287

15. okt 2008 10:48

Kupili smo vzmetnico in smo zelo zavoljni. Zadeva je v redu. Preverjeno. lp rolada

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

15. okt 2008 10:51

Kolk pa stane vzmetnica?

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti