Hofer

Talija  

član od: 12.9.2005

sporočila: 171

6. okt 2008 14:55

V soboto sem v Hoferju zasledila kokosovo maslo in ga seveda kupila. Lp Talija

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

6. okt 2008 15:06

hope je napisal/a:
Meni se je pa že dvakrat zgodilo, da so v Hoferjevi moki za kruh (pripravljeni mešanici) letali majhni žužki, taki veliki kakšen milimeter in jih je videti samo ob robu škrniclja, ko moko odpreš, v moki se jih niti ne da opaziti. Vse skupaj sem potem vrgla v smeti. A kdo ve, kaj so ti žužki in ali se je zgodilo še komu? Sploh ne vem, ali naj grem spet po moko.LPhope

Jaz sem jih tudi imela, pa ne v Hoferjevi moki. V Mercatorjevi so bili. Še en razlog več, da njihove moke ne kupim več. Še dobro, da sem jo takoj rabila, sicer bi jih verjetno potem imela še kje drugje.

Julija

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

6. okt 2008 16:05

Pri meni sem včeraj mela vklopljen ventilator v kopalnici. In je not prišel metuljček, ta iz moke. Super, zato mi pa letajo vsak dan, ker vklapljam kuhinjsko napo. Da dol padeš... Gravž... lidka [sonce]

Moycaa  

član od: 11.9.2004

sporočila: 738

6. okt 2008 18:40

Pozdravljene! V zadnjem reklamnem letaku iz Hoferja so v ponudbi tudi modelčki za piškote - 25 kom v eni škatli, za 3 € pa še nekaj. Ali mogoče katera ve, katere oblike so notri? Na sliki so srček, pa zvezdica in repatica, rožica, ali zraven tudi kakšne posebne oblike? Hvala! Moycaa

*Alisha*  

član od: 7.11.2007

sporočila: 360

7. okt 2008 11:54

Kot sem jaz vidla včeraj v Hoferju (je bla ena škatlica odprta) so notri takšni kot na škatli narisani, pa nekaj jih je v različnih velikostih (npr okrogli so 3 različno veliki modelčki, pa srček in zvezdica tudi). Videla sem tudi en majhen listek, kaj več pa se ne spomnim. Sama sem šla po tiste štance za izrezovanje različnih oblik iz papirja, pa jih ob 9h zjutraj ni več bilo. *Alisha*

romyd  

član od: 31.1.2008

sporočila: 16

7. okt 2008 12:47

Danes sem odprla Hoferjevo mešanico za pripravo ciabatt in glej ga zlomka,na robu vrečke majhni žužki, v moki pa majhne svetlorjave "kroglice". Ima katera kakšne izkušnje s to mešanico? LP romyd

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

7. okt 2008 12:54

Romyd, samo stran vrži. tulka

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

7. okt 2008 13:05

....pa ne okrog govort... boš morala doplačati za meso... malo se hecam. jaz seveda takšne moke ne bi uporabljala. če ti ni predaleč, jo nesi nazaj. vprašanje pa, če ni kar v celotni pošiljki "teh mesnih dodatkov" klavdija

teya_84  

član od: 17.9.2006

sporočila: 87

9. okt 2008 9:11

A pozna kdo vzmetnice, ki se jih lahko kupi v Hoferju. Kakšna je kvaliteta? Se jih splača kupit? Ima kdo izkušnje z njimi teya_84

Basti  

član od: 11.11.2007

sporočila: 558

9. okt 2008 9:19

romyd je napisal/a:
Danes sem odprla Hoferjevo mešanico za pripravo ciabatt in glej ga zlomka,na robu vrečke majhni žužki, v moki pa majhne svetlorjave "kroglice". Ima katera kakšne izkušnje s to mešanico? LP romyd

Majhne svetlorjave kroglice v moki za kruh (mešanici) je kvas. A si mislila to moko?

lp Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti