29. avg 2008 13:32
Jaz ga imam iz akcije izpred dveh let. Znamka Gericom, podoben temu, ki ga zdaj ponujajo (po zmogljivosti), dela kot urca. Jaz sem s svojim zelo zadovoljna, čeprav sem se ga kar malo bala kupit. NaturensGalleri
29. avg 2008 13:32
Jaz ga imam iz akcije izpred dveh let. Znamka Gericom, podoben temu, ki ga zdaj ponujajo (po zmogljivosti), dela kot urca. Jaz sem s svojim zelo zadovoljna, čeprav sem se ga kar malo bala kupit. NaturensGalleri
29. avg 2008 15:32
Le zakaj bi bila štajerska trava slabša od gorenjske? Saj se večina gorenjskih krav ne pase ravno na Velem polju... in poreklo mleka ne more biti povezano s penjenjem in nepenjenjem (mleka, mislim, .... ).
Prej bi rekla, da je kaj s homogenizacijo mleka povezano. Ampak, to je bolj na pamet. Vsekakor pa v gostilnah uporabljajo homogenizirano ,mleko, s koliko maščobe, pa ne vem. Vprašajte v prvem bifeju....
29. avg 2008 17:42
Jaz uporabljam kar mleko s 3,5 maščobe... ela
29. avg 2008 17:51
rimljanka je napisal/a: |
Le zakaj bi bila štajerska trava slabša od gorenjske? Saj se večina gorenjskih krav ne pase ravno na Velem polju... in poreklo mleka ne more biti povezano s penjenjem in nepenjenjem (mleka, mislim, .... ).
|
29. avg 2008 17:55
Klea, saj vem, malo sem se pa vseeno morala oglasiti, Gorenjska je tudi okoli Kranja, Mengša, Kamnika, kjer je pa precej tako, kot pri vas....
29. avg 2008 19:16
Res je... Gorenjska ni samo Triglav in Bohinj ter Bled. Drugače pa ena stvar, ki ste si jo večinoma najbrž že ogledali... za tiste, ki pa ne pa prilagam povezavo na rezultate testiranih znamk mleka med katerimi je tudi Hoferjevo. http://www.zps.si/sl/testi-vip/hrana-in-pijaca/ Klea
5. sep 2008 13:34
cherry je napisal/a: |
Mamamia, tudi jaz sem nora na Finesso, ni je boljše nugatove čokolade :) (Čeprav je tudi Hoferjeva dobra.) Se ti mogoče sanja, če se Finesse dobi kje v Sloveniji? Jaz si zmeraj prinesem zalogo iz Avstrije, ker je pri nas še nisem našla. cherry |
5. sep 2008 13:44
Res je, tudi v Velenju jo imajo :)) ela
5. sep 2008 15:51
Hvala za podatek. Nazadnje sem finesso (marcipan in jagoda ter mint) kupila v Mullerju v Seiersbergu v Avstriji. Grem jutri v Mb v Mullerjevo drogerijo gledat....Mamamia
mamamia
6. okt 2008 14:27
Meni se je pa že dvakrat zgodilo, da so v Hoferjevi moki za kruh (pripravljeni mešanici) letali majhni žužki, taki veliki kakšen milimeter in jih je videti samo ob robu škrniclja, ko moko odpreš, v moki se jih niti ne da opaziti. Vse skupaj sem potem vrgla v smeti. A kdo ve, kaj so ti žužki in ali se je zgodilo še komu? Sploh ne vem, ali naj grem spet po moko. LP hopeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Široki rezanci z grahovim pestom