Hofer

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

27. avg 2008 21:06

Po priporočili s tega foruma sem kupila pralni prašek, vendar prešla nazaj na tekoči Ariel. Ni primerjave, ne v vonju opranega perila, ne v učinkovitosti odstranjevanja madežev. Zelo dobro mi je njihovo brezalkoholno pivo, pa že omenjene nazobčani široki rezanci. mimika

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

27. avg 2008 21:52

Bibabuba, ne bo držalo, Sevnici najbližje je v Krškem, od junija letos.

rimljanka - zasebno mnenje

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

27. avg 2008 22:23

Redni nakupi:

- francoski rogljički pakirani po 4 (sicer so bili prejšnji boljši, a smo se navadili tudi ta novih)

- kapučino

- masleni polžki iz listnatega testa v zeleni škatli (v slučaju nenajavljenega obiska ali ob pivu)

- pivo ne glede katero - je dobro

- kocke za pomivalni stroj (one po 100 so mi špica - boljše kot one dražje in primerljive z Luninimi)

- Tandil vseh vrst

- papirnate brisače, rumeni toaletni papir

- 1,5 % mleko za spenjeni kapučino (sicer imamo domačega, ki se ne peni)

- lešniki, mandlji, margarina za peko, listnato testo

- wellnes kosmiče

- banane (zadnje čase tiste bio so res čisto drugega okusa), grozdje

Anja

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1569

28. avg 2008 11:47

anja27 je napisal/a:
(sicer imamo domačega, ki se ne peni)
Maščoba je kriva, da se ne peni. Domačemu mleku odstrani maščobo in se bo penil. Sporočilo je spremenil(a) rdkapica dne 28. avg 2008 11:48:09

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

28. avg 2008 11:52

rdkapica je napisal/a:
anja27 je napisal/a:
(sicer imamo domačega, ki se ne peni)
Maščoba je kriva, da se ne peni.Domačemu mleku odstrani maščobo in se bo penil.Sporočilo je spremenil(a) rdkapica dne 28. avg 2008 11:48:09

Ni res, da se domače mleko ne peni, med dopustom v Bohinjski Bistrici smo po mleko hodili k sosedom, ima 4,6% maščobe in se je spenilo, je bilo pa na račun maščobe toliko boljše kot iz tetrapaka. Moralo pa je biti segreto, ker iz tetrapak mleka gre tudi z mrzlim. Z domačim pa ni šlo, vsaj meni ni ratalo.

A z odstranitvijo maščobe misliš na smetano, ki se naredi po vrhu?

Loni Makaroni

BiBaBuBa  

član od: 11.5.2008

sporočila: 62

28. avg 2008 18:34

Rimljanka, meni je vseeno bližje Trbovlje, ker sem 7km pred Sevnico, pa še vsak dan se vozim v Trbovlje BiBaBuBa

MYCHELLE  

član od: 13.8.2005

sporočila: 255

28. avg 2008 18:46

V Hoferju kupujem nasl.: -papirnati robčki -WC papir -papirnate brisače -čokolado z lešniki -sladoled (straciatello, čokolado) -okrogle kekse s kremo -baby piškote za razne sladice -kokice za mikrovalovko -krofke 4 v škatli -sadje Rada malo pokukam ko dobijo kar novega.. ;-) MYCHELLE

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

28. avg 2008 19:40

Bibabuba, to pa že. Vrhovčanka, al kaj?

Na spletni strani podjetja se pa res da zarbrati, da v Sevnici gradijo Hofer.

rimljanka - zasebno mnenje

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

28. avg 2008 21:16

Hvala za nasvete glede spenjenega mleka! Bomo poskusili.

Anja

Mijan  

član od: 30.12.2006

sporočila: 554

28. avg 2008 22:13

V Hoferju običajno kupujemo: - wc papir (rumen) in papirnate brisače (6/1), - sadne jogurte (Milfina), - torteline iz hladilnika (Cucina Nobile), - olivno olje - testenine, - mlečne rezine za otroke (5/1), - jabolčni sok, - mozzarello, - mascarpone in savoiardi piškote, - gele za tuširanje (Olana), - čokolado (Riquet ali Choceur - Milke sploh ne kupujemo več!), - grisine, - smetano na šprico, - banane... Tam po večini kupujem tudi razne stvari za peko: pecilni in vanilni sladkor, rozine, v zimskem času marcipan, razne stvari za peko, ki jih imajo ob posameznih akcijah (ostružki čokolade...), orehe in lešnike, mandeljeve lističe... Imam tudi njihov raztegljiv okrogel obod za torto, pa pekač za peč srčke... Zadnje leto sem si tam kupila že 4 zelo kvalitetne moderce, pa več spodnjic zase in za moža, pogosto kupimo tudi oblačila za otroke (razne majice, trenerke, nogavice...). Kar se tiče kupljenega tekstila, moram reči, da sem zelo zadovoljna z nakupljenim. Za otroke se mi zdijo zelo kvalitetne stvari od blagovne znamke Impidimpi. Prav tako sem zase kupila planinske pohodne čevlje z Vibram podplatom, s katerimi sem tudi zelo zadovoljna. Smo pa letos kupili za probat tudi eno njihovo kremo za sončenje Sensitive ZF15 (nas je prepričal test Zveze potrošnikov). Nobene alergije, nobenih opeklin. Skratka, super krema! Me pa ni prepričala kisla, ter sladka smetana za stepanje in listnato testo. Mijan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti