Hofer

bojanam  

član od: 18.7.2003

sporočila: 598

11. mar 2008 17:31

Pozdravljeni!

Mene pa zanima če je kdo doma v  bližini Hoferja in bi lahko skočil pogledat če še imajo kje USB ključeke (v ponudbi so bili od prejšnje srede).

Bi še imela rada enega...

Prosim in lep pozdrav!

Bojana

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

11. mar 2008 17:46

Gogad, jaz nisem včlanjena v ta kolesarski klub, so prehudi zame , ma preveč "furjajo" in se ženejo. Meni je kolo, bolj kot ne, relax. Skozi celo leto hodijo na spinning, pol veš, da so hudi :) Na poli mislim, da niso bili, gredo pa na Franjo vsako leto, tudi nekatere ženske so taprave. Jaz sem bolj izi varianta, Hofer pa to, hahaaa. To bi se režali, če bi pri meni vedeli za ta Hofer. Samo briga me katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

Mijan  

član od: 30.12.2006

sporočila: 554

24. mar 2008 21:11

Zanima me, če je katera že probala otroške plenice MYLOVE iz Hoferja in kakšna se ji zdi kvaliteta? Mijan

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

24. mar 2008 21:13

So v redu, vendar so Lidlove boljše. Atina

daši  

član od: 7.10.2007

sporočila: 39

24. mar 2008 22:34

Meni so super.Jaz uporabljam (med drugim)Hoferjeve,ker mi je le ta v neposredni bližini.Probali smo tudi Lidlove,pa se mi zdi kvaliteta tam,tam.Če pa že govorimo o super kvaliteti plenic lastnih blagovnih znamk,se pa nobene od teh dveh ne morejo primerjat z kvaliteto plenic DM-ovih tistih v zeleni pakungi.Je za preizkusit. daši

Basti  

član od: 11.11.2007

sporočila: 558

24. mar 2008 22:50

Mi uporabljamo plenice iz Hoferja, Spara (Preety baby) in Mercatorja (Lumpi). Poskusili smo že vse možne blagovne znamke pa edino te nas še niso nikoli pustile na cedilu. S tem da so tiste iz Spara in Mercatorja enake-tudi cena. Najslabše so se obnesle Pamperske saj je previjanju skoraj vedno sledilo še tuširanje in komplet preoblačenje. Pa tudi Mullerjeve so ok, dm-ove tudi, Lidlove pa niti ne.

lp Saša

katjushka  

član od: 15.9.2004

sporočila: 1901

24. mar 2008 23:04

daši je napisal/a:
Meni so super.Jaz uporabljam (med drugim)Hoferjeve,ker mi je le ta v neposredni bližini.Probali smo tudi Lidlove,pa se mi zdi kvaliteta tam,tam.Če pa že govorimo o super kvaliteti plenic lastnih blagovnih znamk,se pa nobene od teh dveh ne morejo primerjat z kvaliteto plenic DM-ovih tistih v zeleni pakungi.Je za preizkusit. daši
Tudi jaz prisegam na to znamko (Alana), ki so poleg tega tudi okolju prijaznejše. katjushka

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

25. mar 2008 0:51

Jaz pa v Lidl hodim predvsem zaradi plenic. Všeč mi je pokazatelj mokrote: ko rumena črta postane modra, je otrok polulan. Tudi kvaliteta mi je v redu. Prej smo kupovali Huggies ali pa Sparky. Hoferjeve pa samo enkrat, a so nam bile prav tako všeč. Pampersk pa ne maramo. Sicer pa: Komaj čakam poletje, da se rešimo plenic!!! Atina

tatam  

član od: 30.10.2005

sporočila: 179

25. mar 2008 11:42

Če ste že pri plenicah so super tudi Mullerjeve!Mi večinoma kupimo njihove,občasno pa Lidlove! tatam

rdkapica  

član od: 31.7.2006

sporočila: 1569

27. avg 2008 11:04

Vprašanje ponavljam v tej temi (ki je bolj prava): Trgovina je že nekaj časa pri nas in me zanima kakšno mnenje imate o njej? Kaj je vaš "železni repertoar" nakupov v Hoferju? Ali ste odkrili kaj novega? Pred kratkim sem ugotovila, da imajo zelo dober in cenovno ugoden sok iz svežih pomaranč – nahaja se v hladilniku. Vem, da lahko preberem to temo od začetka do konca in dobil delni odgovor na vprašanje o vašem "železnem repertoarju" nakupov v Hoferju. Prepričana pa sem, da se nabor izdelkov spreminja ter okusi, želje, ponudba v drugih trgovinah …. in zato sprašujem. Sporočilo je spremenil(a) rdkapica dne 27. avg 2008 12:59:23

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti