Hofer

MissLady  

član od: 1.7.2005

sporočila: 811

24. nov 2006 21:41

mamamia... to okoli menstruacije se mi je zdelo zanimivo :) Malo zares - veliko za hec dodajam: Če bi mene delodajalec tiste dni v mesecu premestil na drugo delovno mesto (ki bi bilo manj obremenjujoče zame, ker imam res močne krče) bi mu pela hvalnico :))))))) Pa brez zamere prosim... MissLady

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

24. nov 2006 22:31

Pozdravljene. Nisem se nameravala vmešati v debato. Zelo prijetno vas je brati, a mislim, da ste močno skrenili s teme. Vprašanje je bilo, če kaj kupujete v Hoferju in katere izdelke, zdaj pa je tema zajadrala čisto v druge vode. Torej, jaz vedno kaj kupim v Hoferju, če se ravno peljemo mimo, zdaj pa, ko ga gradijo pri nas, pa to ne bo več problem. Imajo veliko stvari kvalitetnih in poceni, se pa najdejo tudi takšne malo slabše kakovosti, kakor v vsaki trgovini. LP! fakin712

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

24. nov 2006 22:34

Fakin, nismo skrenili s teme, le malo smo jo razširili in popestrili rrr

fakin712  

član od: 29.3.2005

sporočila: 2682

25. nov 2006 19:53

LP! fakin712

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

26. nov 2006 9:34

Ali kdo ve, ali se bo Hofer odprl kje v bližini Kranja. Meni je zelo všeč in grem v Lesce v Hofer 2x na mesec. Kupim pa vse mogoče, ampak se še enkrat nisem nasankala, da bi bila kakšna stvar zanič. Le maček je enkrat štrajkal z mačjo hrano v pločevinki. Ampak jo sedaj je. JORDI

Lijana  

član od: 6.12.2002

sporočila: 1603

26. nov 2006 10:05

Jordi, nekaj se je govorilo, da daj bi ga delali v Šenčurju, pa ne vem, ali je to res. Drugače pa na Primskovem za Merkurjem delajo Lidl. LP Sporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 26. nov 2006 10:05:42

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

26. nov 2006 10:22

Sasenka, pa saj sem tudi jaz napisala, da ljudje v prošnjah za zaposlitev ne navajajo svojih zdravstvenih težav, ker vedo, da imajo tako veliko manj možnosti za zaposlitev. Glede tega pa, da nihče prostovoljno ne zaposli invalida - očitno slabo in nerazumljivo pišem in verjetno zato nisi razbrala, da gre pri slovenskih podjetjih tudi za "dediščino" zavoljo ljudi, ki so med delom pri njih postali invalidi in jih morajo razporejati ne glede na to, da zanje skorajda ne najdejo primernega dela...(to so mi razlagali na primer trgovci - delavka iz določenih razlogov ne more delati na blagajni, saj ima težave s hrbtenico: toda s takšnimi težavam ine more delat niti v skladišču, ker ne sme prelagati težjih stvari, razvažt ne more, ker ji sedenje povzroča bolečine...-kaj torej?) Še enkrat: očitno sem slabo in nejasno napisala, oziroma premalo poudarila, da vem, da se z zaposlenimi slabo ravna tudi v slovenskih podjetjih. In da tega, kar sem napisala, ne gre psoploševati vse povprek, da pa se vendarle dogaja, in to v tolikšni meri, da imajo s tem opravka inšpekcije, sidnikati in potem v skrajnih primerih še kdo. In pri teh rečeh ne gre za domčine in tujce, ampak za zaposlene, ki v določeni meri potrebujejo zaščito svojih pravic, kot jim jih zagotavlja zakon. Da pa nekateri to izigravajo, in da v domačih podjetjih lažje kot v tujih, pa je tudi znana zgodba. Ampak zdaj sem pa preveč zašla s teme. Mamamia mamamia

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

26. nov 2006 10:26

MissLady je napisal/a:
mamamia... to okoli menstruacije se mi je zdelo zanimivo :) Malo zares - veliko za hec dodajam: Če bi mene delodajalec tiste dni v mesecu premestil na drugo delovno mesto (ki bi bilo manj obremenjujoče zame, ker imam res močne krče) bi mu pela hvalnico :))))))) Pa brez zamere prosim... MissLady
Eh, MissLady, kaj bi zamerila, saj samo debatiramo. Saj na koncu se mi zdi, da smo nekako na isti valovni dolžini...vsi vemo, da je treba delat, eni se v enem okolju znajdejo, drugi ne, eni so bolj občutljivi za višje postavljene zahteve, drugi manj... O tistem, kar sem omenjala glede menstruacije - lahko ti pošljem nedavno objavljen članek o raziskavi dogajanja v Lidlu, ki so jo naredili Nemci. Zanimivo branje, ni kaj. Ta reč pa je bil eden od izpostavljenih primerov, kako daleč v zasebnost zaposlenih se ponekod vtikajo.... Lepo nedeljo želim, Mamamia mamamia

dalsi  

član od: 18.9.2002

sporočila: 339

26. nov 2006 21:44

Delam na takšnem delovnem mestu, kjer se dnevno srečujem s problematiko zaposlenih, invalidov in delovno zakonodajo nasploh zato te v celoti podpiram mamamia. Lp Marjana

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

27. nov 2006 6:06

Tudi jaz se podpišem pod mamamio. Drugače pa v hoferju nakupujem približno 2-3x na mesec in to tiste stvari, ki so mi všeč. Redno dobivam njihove e-novice, tako da sem vedno seznanjena z njihovo ponudbo. Kyara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti