8. jun 2012 10:35
Lep pozdrav :)
Še nekaj mojih reči, ki jih kupujem v diskontih in drugih trgovcih... Ker je velikokrat ''tošl'' bolj prazen sem pač primoran kupovati manj kakovostne izdelke, ampak se velikokrat dobi za veliko nižjo ceno še bolj kakovostne izdelke. Nekaj mojih primerov:
Špar: SB mleko polnomastno... Nič od okusa, ampak pa malce prišparaš, če uporabljaš za puding ali kaj podobnega.
SB kisla smetana: 400g 63 centov in vsaj meni je super okusa
SB sirni namaz smetanov: 20 centov cca...Že tako mi je všeč... Zdele, ko je že malo na vrtu pa malo domačega česna in peteršilja in je fenomenalno.
Spar mozzarela: ni slaba, pač skladna s ceno :)
Spar česnove bagete... 50 centov pa prav paše kdaj, če doma ne mečkam kruha
SB gauda... 2,5 € 600g...Zakon! meni ni boljšega sira za domačo pizzo
SB pasatta: 0,5l 30 centov cca ... Malo česna, peteršilja, širok spetker začimb pa je popolnoma ok.
SB prebranac: cca 80 centov... potenstaš čebulo, malo česna, začinis malce bolj (sol, poper, čili) in voila :)
Spar konzerviran rjavi fižol... cca 40 centov...Nikoli ne ostane
Spar suha slanina... Jaz se ponavadi še zmišljujem, da mi da kakšno bolj mesnato, da ni potem rompompom doma, ko šefica rohni :>
SB sveža slanina.. 200g cca 1,30 €... Ko jo potenstaš, za k jajcem je prav ok.
Spar mešanica za kruh... 90 centov... Če ne marate delati s kvasom kupite to mešanico... Malo dlje se mora pustiti vzhajati, ampak pride prav super kruh
SB tuna v olju... dokaj dobrega okusa, če se pa naredi kakšen namaz je pa prav super...
V glavnem največ nakupujem v Šparu... Praktično imam v glavi kaj vse rabim in ponavadi kupim vedno eno in isto... Cca 60 € zapravim in imam za skoraj 14 dni naštimanega v hladilniku... Pač kdajkjrat treba kaj dokupit. Meso tudi kupujem v Šparu... Jbt ga... Domačega ne jemljem, ker me ima, da bi mesarjem kaj razbil :> Očitno zlate krave koljejo al kaj... Zelenjava je pa popolnoma povsod grozna... Ogabna... Še najbnoljši med zelenjavo se mi zdi, da je leclerc... Aja pa ljubljanska tržnica je tudi fajn... Ne rečem so dobra živila, ampak al so premaknjeni al kaj???? Enkrat in edinkrat 100 € pa še več za 1 salamo nekaj mesa, namazov in zelenjave :@ Potem se pa prepucavajo teli slovenčki kako je vse uvoženo oni pa brez biznisa... Ej za tako ceno kot jo imajo pa tudi prav :)
Dobro... Bom malo skrajšal pa naštel še stvari iz eurospina :)
300g rezanega pršuta 2,90 € pa noro dober... Mozarellla, tortelini, kuhana šunka, krača, jogurti, suhe salame, Ma odlične italinajske stvari imajo... Samo en nasvet... Cene varajo! Ne hoditi lačen v eurospina, ker boš tudi tam zabil 100€ kot nič... Res, da bo poln voziček ampak vseeno :)
Aja... Rustica dijon gorčica v leclercu... To je pravi dijon, ne pa etino sladko sranje :>
lp, lenak
lenak88