27. avg 2008 11:33
Men se zdi, da je ta mariborski na Šentiljski vedno slabši... Sadje in zelenjava je katastrofa, zdaj imam sicer vsega polno rit doma, ampak vidim ko grem mimo. Včasih so imeli kake orhideje ipd - odvisno od letnega časa, zdaj niti enega zelenja več, šopki celi neki popipani, nikakvi. Skratka kaj kupim tam redno: - mehiško tuno za sebe in atija, oba si neseva v službo, - brie, camembert, viteški sir za dragega, ker jih ima najraje - musli ploščice za naju z dragim, ker sva kolesarja in imajo res dobre tiste z lešniki - če sem slučajno tam in mi je slučajno zmanjkalo tekoče milo za roke, tisto ta zeleno - čistilo za tla (če sem slučajno tam sicer ni mus) - konzerve za psa (tudi ni mus, včasih za spremembo) - ko gremo na morje pa tam kupimo juice, pivo, mineralno vodo, skratka pijačo pa kake salame, čeprav niti niso tako zelo dobre - haribo bonbone in kakšen puding s smetano za našo tamalo - kak jogurt, čeprav mi sadni niso bogvekaj, bolj navadne in probiotične Ampak vse to kupim morda enkrat na mesec, ko se peljem mimo in se mi zdi, da bi šla malo pogledat. Začetnica