Hofer

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

27. avg 2008 11:33

Men se zdi, da je ta mariborski na Šentiljski vedno slabši... Sadje in zelenjava je katastrofa, zdaj imam sicer vsega polno rit doma, ampak vidim ko grem mimo. Včasih so imeli kake orhideje ipd - odvisno od letnega časa, zdaj niti enega zelenja več, šopki celi neki popipani, nikakvi. Skratka kaj kupim tam redno: - mehiško tuno za sebe in atija, oba si neseva v službo, - brie, camembert, viteški sir za dragega, ker jih ima najraje - musli ploščice za naju z dragim, ker sva kolesarja in imajo res dobre tiste z lešniki - če sem slučajno tam in mi je slučajno zmanjkalo tekoče milo za roke, tisto ta zeleno - čistilo za tla (če sem slučajno tam sicer ni mus) - konzerve za psa (tudi ni mus, včasih za spremembo) - ko gremo na morje pa tam kupimo juice, pivo, mineralno vodo, skratka pijačo pa kake salame, čeprav niti niso tako zelo dobre - haribo bonbone in kakšen puding s smetano za našo tamalo - kak jogurt, čeprav mi sadni niso bogvekaj, bolj navadne in probiotične Ampak vse to kupim morda enkrat na mesec, ko se peljem mimo in se mi zdi, da bi šla malo pogledat. Začetnica

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

27. avg 2008 11:44

Jaz v Hoferju večinoma kupujem hrano za psa in mačke, papirnate robčke, papirnate servete, WC papir, papirnate kuhinjske brisače, polnozrnate testenine, ribje konzerve, pripravljeno mešanico za peko kruha, včasih kak sladoled, corn flakes, basmati riž in še kaj se najde. Začetnica - od kod pa si, da se voziš tam mimo? Jaz grem ponavadi namenoma po stari cesti zaradi Hoferja, sicer se vozim po obvoznici. Marna http://marna.moj-album.com/

bojanam  

član od: 18.7.2003

sporočila: 598

27. avg 2008 11:45

Redni nakupi: hrana za mačke

- pesek za mačke

- sladoled (sendviči)

- naravna in mineralna voda

- sokovi (jagoda mix, pomarančna, jabolčni...)

- pivo

- tekoče milo za roke

- rdeče vino (v taki lepi bučki)

- wc papir (ta rumeni)

- papirnate brisače

- čokoladno mleko, jogurti (za malico v službi)

Pa verjento še veliko stvari, ki se jih sedaj ne spomnim...Smo že prej veliko kupovali v Hoferju sirec v Avstriji.

Bojanca

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

27. avg 2008 11:49

Marna je napisal/a:
Začetnica - od kod pa si, da se voziš tam mimo? Jaz grem ponavadi namenoma po stari cesti zaradi Hoferja, sicer se vozim po obvoznici. Marna http://marna.moj-album.com/
Občina Šentilj. Vozim se pa vedno po stari cesti, ker sem ful hitro v službi, smuk v Tomšičev drevored, pa levo in niti nimam vinjete. Začetnica

Marna  

član od: 13.11.2006

sporočila: 494

27. avg 2008 11:51

ZAČETNICA je napisal/a:
Marna je napisal/a:
Začetnica - od kod pa si, da se voziš tam mimo? Jaz grem ponavadi namenoma po stari cesti zaradi Hoferja, sicer se vozim po obvoznici. Marna http://marna.moj-album.com/
Občina Šentilj. Vozim se pa vedno po stari cesti, ker sem ful hitro v službi, smuk v Tomšičev drevored, pa levo in niti nimam vinjete. Začetnica
Potem pa se vsak dan pelješ tudi mimo mene. Sem doma čist ob glavni cesti proti Šentilju ... amapk še zmeraj občina Pesnica. Marna http://marna.moj-album.com/

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

27. avg 2008 11:57

Jaz pa najraje tam kupim:

-narezek Premium (tistega z olivami) -mi je všeč, ker je salama že narezana in tri različne vrste

-sadni tekoči jogurt

-tunino solato

-dostikrat vzamem tudi čokoladne kekse (v modri škatli) ali pa "Hoferjev Twix  jih je 7x2kom v paketu

-žemljice ali kajzarice

-belo olje

-sadje, zelenjavo -glede na ponudbo

-pivo (zelo dobro)

-široke rezance (ko jih nimam časa doma delat) tiste, ki so malo narezljani ob straneh

-fižol v konzervi

-listnato testo sem kupila samo 2x, tako da nisem čisto zadovoljna z njim (delala sem slane prigrizke, poskusiti jih moram še na kremšnitah, takrat bom vedela, če je o.k.)

-vrečke za smeti o.k.

V bistvu marsikaj, kar se mi zdi po ceni in kvaliteti bolj ugodno od ostalih ponudnikov...

Do zdaj še nisem imela problemov.

Edino s tabletami za pomivalni stroj nisem bila čisto zadovoljna (sem jih dajala duplo, da sem prišla do pravega učinka).

Na splošno je pa tako, da glede na to, da so pri nas trgovski centri tako na kupu, si ponavadi pogledam kakšne akcije imajo in se potem pač po potrebi tudi ustavljam pri različnih ponudnikih...

Klea  

član od: 16.6.2006

sporočila: 495

27. avg 2008 17:41

gianja je napisal/a:
Pralni praški so super. Nekje na netu je bila objavljena raziskava o pralnih praških. Med njimi tudi Ariel, Persil in še ostali, pa je zmagal Tandil od Hoferja. Nisem mogla verjeti. Moja mami ga uporablja pa pravi da je zakon. gianja
Se pravi, da so bili odlično ocenjeni pralni praški in ne tekoči detergent TANDIL? Glede Hoferja pa samo en zanimiv podatek - primerjava cen piščančjih medaljončkov proizvajalca Perutnina Ptuj (750 g) na isti dan (začetek julija): SPAR in MERCATOR - 6,00 do 6,20 € prodajalna perutnine Ptuj v centru Ptuja - 4,10 € HOFER - 3,90 € Klea

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

27. avg 2008 19:08

heh, zanimivo bi bilo narediti tudi primerjavo med praški ariel ki jih kupiš v mullerju in mercatorju. Ne vem katere so uporabili v tej raziskavi bannanna

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

27. avg 2008 19:46

Ko je prišel Hofer na goriški konec, sem ravno s pomočjo tega foruma vedela, kaj se v njem splača kupovati. Najprej sem vanj zahajala enkrat na 10 dni, pa še to zaradi mačje hrane, zraven sem pa še kaj ugodnega kupila. Mačku je bila hrana sicer všeč, vendar je bil nenehno lačen, dlaka mu je nenehno izpadala. Pa sem mu po priporočilu veterinarja zamenjala hrano, zdaj je samo brikete ene vrste (ne bom tu navajala znamke), muc je prekrasen in zdrav. V Hoferju zdaj nisem bila že lep čas in se mi zdi, da nisem nič na slabšem, saj sem tam marsikaj kupila samo zato, ker je bilo pač tako ugodno. Sicer sem zadovoljna z njihovim praškom Tandil in papirnato galanterijo, ampak samo zaradi tega se mi ne splača hoditi tja.

BiBaBuBa  

član od: 11.5.2008

sporočila: 62

27. avg 2008 20:34

Ne vem, če sem prav slišala, ampak se mi dozdeva, da bo sedaj Hofer tudi v Sevnici. Mogoče katera kej ve o tem??? Mi imamo sedaj najbližje Trbovlje, tako da se tudi jaz čisto slučajno ustavim, ko se peljem mimo Pri nas preverjeni izdelki so: - papirnati robčki, papirnate brisače, toaletni papir, - tekoče milo za roke, dišave za WC in ostale prostore, - pralni prašek (prah in tekoči), - kapučino, - skor že vse sladkarije , - jogurti in mlečni izdelki... Vse je zelo kakovostno in poceni. BiBaBuBa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti