Hofer

JanaSJ  

član od: 27.9.2007

sporočila: 8

8. okt 2007 14:07

Draga Vegetarianka, kadar sem v Sloveniji, pri njih kupujem zelenjavo (tisto, ki jo imajo), in sadje. Je bistveno cenejše in, kar je pomembnejše, boljše. Banane sicer pogosto postanejo temne, ko jih vzameš iz vrečke, limone (ki jih je treba malo pogledati, preden jih kupiš) pa so pogosto bolj sočne, nektarine, ananas, grozdje, lubenice in melone pa boljše kot pri konkurenci. Tudi solata, korenje in bučke so bili odlične kvalitete. Nam ustrezajo tudi njihov lahek probiotični jogurt, mozarella, rozine, mandlji, suhe slive. Kar sledi, sicer ni za v to rubriko, a če vprašaš: pri njih kupujemo še papirnato galanterijo (wc papir, robce, brisače) ter vrečke za smeti, rezano cvetje, medtem ko je ostalo stvar osebnega okusa, preferenc, potreb... Na žalost mnogo stvari iz palete naših izdelkov Hofer ne prodaja, zato je pač potrebno malo naokoli. Srečno! Jana

macadamia  

član od: 17.5.2007

sporočila: 217

8. okt 2007 14:53

Živijo! Sicer prav pogosto ne zahajam vanj, pa vendar sem zelo zadovoljna z njihovo ponudbo. Še posebej imam v spominu repke kozic - ena skodelica stane samo 1,69 EUR. In ne samo, da so poceni, tudi zelo dobri so :) Kar se tiče neživilskih izdelkov pa: 20 čebulic tulipanov za 1,59 EUR. Res super!!! macadamia

nb  

član od: 29.11.2005

sporočila: 2339

8. okt 2007 15:03

Za tiste, ki ste težko čakale: marcipan imajo v Hoferju že, kokosove masti pa še ne. Nena

Petrca_5  

član od: 28.8.2006

sporočila: 135

25. nov 2007 18:21

Čokolade so Hoferjeve NAJBOLJŠE!! Zares. Prekašajo tudi Milko, Gorenjko itak in ostale.... Probajte mlečno Moser Roth, božanska! Drugače so pa vse njami, zame še posebno mlečna z mandlji.

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

6. mar 2008 17:24

Drugi teden v četrtek 13.bodo imeli v Hoferju modele posebnih oblik kot za mafine,na sliki so za srčke in šarkeljčke,če katero zanima.Kupila sem brezrokavnik za na kolo za 8 eurov..........katka lopatka ne se smejat lp goga

Mijan  

član od: 30.12.2006

sporočila: 554

6. mar 2008 17:40

Petrca_5, glede čokolade se popolnoma strinjam s teboj. Mi kupujemo samo še čokolado blagovne znamke Choceur. Nič več Milke, Gorenjke... Mijan

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

6. mar 2008 17:52

Meni je bilo najbolj všeč, ko sem na njihovi strani včeraj prebrala, da kot prodajalce zaposljujejo samo kader z odličnimi ocenami ob zaključku šolanja. Poglejte, res piše.

Samo še nekaj: od nikogar se ne sme zahtevati, da v vlogi ( ne prošnji) za zaposlitev navede svoje zdravstveno stanje, ker je to stvar zdravnika, ki izda spričevalo za delo. Nujno pa je treba navesti kakršnokoli invalidnost, če je ugotovljena s pravnomočnim sklepom in druge zdravstvene posebnosti, če te vplivajo na sposobnost za delo. Drugače se lahko šteje, da je delavec zamolčal podatke ( kaj pa medicina dela), kar je lahko razlog za prenehanje pogodbe proti volji delavca. No, prepričana sem, da bi to morala biti znano v preiskusni dobi.

F r i n a

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

6. mar 2008 19:13

Frina, pa to si opazila, da iščejo prodajalke in prodajalce, ter prodajalce in prodajalke v Ljubljani.

Za prve nudijo plačo nekaj pod 500€bruto plus dodatek - stimulacijo, za druge pa nekaj pod 600€ bruto + stimulacija.

V mojem kraju  je Hofer odprt dobri dve leti in v tem času se je zamenjalo še pa še prodajalcev in ne vem koliko poslovodij, zanima me kako je s tem po ostalih krajih. Zdi se mi, da zadeve nikakor ne štimajo, če se v relativno kratkem času zamenja toliko delavne sile.....

Je pa sedaj nastal hec, ko v Postojni gradijo nov mercatorjev poslovni center - starega so porušili - in da stranke ne bi bile preveč prikrajšane za nakupovalne užitke, jih trikrat dnevno brezplačno vozijo v mercatorjev center v Cerknico in glej ga zlomka: veliko stranka namesto k mercatorju zavije v hofer - za crknit

rrr

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

6. mar 2008 20:04

Gogad, tisti brezrokavniki so čisto kulski (jaz imam že drugega od prej) Naj se kar smejijo, mene so v službi tahudi kolesarji (imamo celo kolesarski klub) že ful spraševali, kje sem dobila tak lep rukzak... Aja, včeraj sem prvič kupila češnjevec in okus je tako dobeeer, poln in sladek, neprimerno boljši, kot v Merc. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

6. mar 2008 21:46

Ej,katka lopatka,se bova midve morali malo pogovorit o tem kolesarjenju.Fino da imate kolesarski klub,ste bili mogoče lani na poli maratonu...so mi eni hitri polži padli v oko lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti