Hofer

Levinjav  

član od: 15.11.2005

sporočila: 447

11. nov 2006 11:12

Rožica, čakaj malo saj Hoffer kot trgovina je pri nas šele eno leto, mogoče bo bolje v prihodnje. Je pa res, da kadar imajo kakšne akcije, je najbolje že zgodaj zjutraj oditi v trgovino, ker če prideš popoldne tega ponavadi ni več, no ja vsaj pri nas v Litiji. Se pa strinjam z vanjotajnsek, da se imajo določene artikle kot so npr. za kitajsko kuhinjo nekaj časa in potem jih ni več. Mislim, pa da vse skupaj, kot npr. egzotične kuhinje, dajejo v prodajo ciklično, tako, da računam, da bodo kitajski rezanci etc. prišli v prodajo zopet tam nekje aprila, maja drugo leto. Na mojo veliiiiiko žalost. in seveda jezo. Smejte se in lepo se imejte!! Levinjav

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

11. nov 2006 11:31

Enkrat sem dobila začimbe za solato,vzela sen jih za probat,pa so se nam zelo dopadle,ampak drugič jih niso več imeli.Škoda ,res.Sem že gledala po drugih trgovinah ,pa nič nisem našla. lp goga

rolada  

član od: 4.8.2006

sporočila: 287

11. nov 2006 14:49

tudi jaz kupujem tam čokolade pa kosmiče za v mleko, pa kakšne deodrante,....so mi kar v redu rolada

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

11. nov 2006 16:31

Sasenka je napisal/a:
Levinjav je napisal/a:
Nikjer v nobeni trgovski verigi nisem še zasledila jasminov riž, razen v Hofferju, da o drugih vrstah aromatičnih rižev ne govorim.
V sparu dobiš v okviru njihove znamke tako jasminovega kot basmati ter tudi mešanico navadnega in divjega, itd. Cene so smešno nizke, vsaj kar se jasminovega in basmatijevega tiče, glede na kvaliteto. (Divjega pa jaz zunaj kar kilo kupim - je blazno drag - in sama zmešam zaradi razmerja.) Se opravičujem za off topic Sasenka
Ne samo v sparu, tudi pri Sosedu, v Tušu in še kje drugje dobiš vedno jasminov in basmati riž. Morda te moti, ker ni na policah z običajnimi riži, ampak so vrečke s temi riži na policah skupaj s pripomočki za bolj eksotične kuhinje. Mamamia mamamia

darja 2  

član od: 30.10.2006

sporočila: 22

11. nov 2006 16:38

Jasminov riž išči med policami s kitajsko hrano. Vedno sem ga dobila tam v trgovinah ni pa med navadnimi riži. darja 2

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

12. nov 2006 19:23

Kakšni pa so ti riži iz Spara, Tuša in podobnih? Ker meni je tisti iz Hoferja (jasminov) fenomenalen in ne kupujem več navadnega, ker ima ta edinstven okus. Glede praškov pa... prvič sem bila zelo pozitivno presenečena, ko sem ga kupila. Vse je spucal z oblačil. Pri drugi pakungi pa ostajajo na oblačilih beli madeži. S tem, da s strojem ni nič narobe, pa še manj praška dajem v dozirno posodico. Pa perem na 60 stopinj (uporabljam prašek za barvno). Sonja

anja27  

član od: 2.6.2005

sporočila: 1085

12. nov 2006 20:15

Mene tudi jezi, da najprej stvari so, potem jih pa sploh ni več. Npr. tiste ful dobre začimbe za kekse v rumenih večjih podolgovatih pakungah po 189. Med njimi je bil tudi pravi vanilin sladkor, ki je bil res superca. Sicer sem nakupila zalogo, ampak mi ga je zmanjkalo. Oni dan sem iskala te začimbe in jih nimajo več, kar me zelo čudi, saj se je peka piškotov šele dobro začela. Zanima pa me, če je katera kupila tiste čokoladne črke. Koliko jih je notri? Ali jih je notri ene črke več komadov? Anja

tinka  

član od: 19.4.2004

sporočila: 116

13. nov 2006 8:04

Ko grem v Hofer, večkrat preverim, katere izdelke imajo znižane. Kupila sem npr. zobno nitko, ki je bila cenejša, kot drugje, čez teden ali dva pa je bila med znižanimi izdelki in bila za cca. 200 sit cenejša. Kupujem pa tudi mešanico za kruh; moji imajo najrajši polnozrnato verzijo. Doslej kruha nisem nikoli pekla, od septembra dalje pa ga ob sobotah ali nedeljah redno, ker vedno uspe. Lp

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

13. nov 2006 8:31

Pa tudi sokovi in sirupi so dobri, toatetni papir 3 slojni in 180 lističev na rolo, razne testenine, ribe, moko, salame, jogurte in mleko, tudi njihova kozmetika je zelo dobra... in še kaj bi se našlo. Ker sem vajena njihove ponudbe, vedno kupim več, ko je kaj takega in potem počakam 6-9 mesecev, da se tisto spet pojavi na policah. Kaj pa moremo, če pa nimajo stalne ponudbe nekaterih izdelkov. Kyara

priv  

član od: 7.11.2006

sporočila: 266

13. nov 2006 8:32

Tudi jaz sem redna obiskovalka Hofra saj sem iz litije. Imajo pa res slabe lastnosti in sicer da se določeni artikli dobijo samo enkrat potem pa nič več npr. Začiba za solato. Drugače pa jaz tudi redno kupujem , poleg živil tudi oblačila za sina in imam zelo dobre izkušnje. Zdaj sem si pa tud za sebe kupila pleteno jopico in žametno krilo pa bomo videli kako se bo odneslo. Zelo pa obužujem štručke polnjene z nadevom ( zeliščni, česnov) in jo daš samo v pečico za par minut in že imaš odlično prilogo poleg sira ali kakšnega pršuta oz. kot samostojno. Lep pozdrav, Petra. priv

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti