Ali objavite vse recepte, ki so vam poslani?
Vprašanje?
tema odprta - 24. avg 2006 12:18 | ogledi: 1.302 | odgovori: 4
24. avg 2006 12:46
Poslani od kje?
24. avg 2006 12:50
Verjetno je s tem mislila, če uredništvo objavi vsak recept, ki ga mi uporabniki pošljemo. Marjetka
24. avg 2006 13:00
Mislim, da vse objavijo, razen v primeru, da bi pisala kakšne nespodobnosti, po moje. Drugače pa je treba počakati na vrsto, ker objavijo samo par receptov na dan, pa še pregledati jih morajo. Ponavadi kar veliko receptov čaka na objavo. Evo stanje za danes: POZOR! Na objavo čaka še 76 recept(ov). Ker objavljamo največ 5 receptov dnevno (sicer bi se utegnilo zgoditi da vaš ne bi bil prikazan med zadnjih 5 na portalu), si lahko izračunate koliko časa približno bo trajalo do objave (evidenco imate tudi v beležki pod MOJI RECEPTI). Hvala za razumevanje jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 24. avg 2006 13:01:07
24. avg 2006 18:12
Objavimo vse, za katere ne ugotovimo, da so iz kje prepisani, ali pa takšne, ki prispejo v neprimerni obliki, kot totalna slovnična polomija ali pa recept, kjer manjka pol sestavin ali pa zdaj bomo nehali objavljati recept, PISANE Z VELIKIMI ČRKAMI, ker nekateri pač ne spoštujete pravil in ne moremo vsega na novo pisati. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Fokača s paradižnikom in timijanom
Hot dog v listnatem testu