9. maj 2005 18:40
Pa ko bi bila vsaj najcenejša! Tjas
9. maj 2005 18:40
Pa ko bi bila vsaj najcenejša! Tjas
9. maj 2005 18:51
ZA Maribor vem, da pijemo dokaj dobro vodo, tudi klorirajo je ne več. Podatke o kakovosti vode pa imajo na vsakem Zavodu za zdravstveno varstvo, saj v teh ustanovah,kolikor mi je znano, redno kontrolirajo kakovost oziroma morebitno onesnaženje pitne vode. Ustekleničene vode pa so zgodba zase. Leto ali dve nazaj je en hravški časopis pisal o ugotovitvah neke raziskave, od kod po svetu naenkrat toliko vode v plastenkah (šlo je za mednarodno raziskavo, ne hrvaško). Rezultat je bil sila zanimiv: proizvajalci plastične embalaže so glavni generator vse več pijač, predvsem pa vode, v plastenkah. Delež vode v ceni je namreč minimalen, tudi morebitna koncesija državi ni tako velik strošek, embalaža - ta pa ja. Če koga zanima bolj podrobno, članek je bil objavljen v časopisu Feral Tribune, izhaja v Splitu, imajo tudi svojo internetno stran, vendar je ne vem na pamet. Pozdrav, Mamamia mamamia
9. maj 2005 18:51
Aja, to sem pozabila dodat: mi na Štajerskem že vemo, zakaj nam je bližje vino kot voda... mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)