Imam nujno za lektorirat diplomsko nalogo vendar ne bi rada zapravila celega premoženja! :) Koliko so približne cene za 50 strani diplomske? Ali kdo tukaj lektorira oz. koga pozna?
Hvala! Tina
Imam nujno za lektorirat diplomsko nalogo vendar ne bi rada zapravila celega premoženja! :) Koliko so približne cene za 50 strani diplomske? Ali kdo tukaj lektorira oz. koga pozna?
Hvala! Tina
23. avg 2006 10:31
Uh to tudi mene zelo zanima. Zagovor imam 25.9. in čas me že neusmiljeno preganja. Rada bi imela dobro lektorirano v zelo kratkem času. Marjetka
23. avg 2006 11:20
Cene so zelo odvisne. Poznam primer, ko punca zaračuna nekje 500 sit/stran in primer, ko je cena fiksna ne glede na to, koliko strani vsebuje diplomsko delo, in sicer 10.000 sit. Kakšno kolegico povprašaj, če je morda v tej stroki. Tamči
23. avg 2006 11:26
pošlji zasebno sporočilo na naslov "pegasti", se mi zdi, da ona tudi to počne. Ognjič
23. avg 2006 11:55
May, Sluga, poslala sem vama zasebni sporočili. Če bo še koga kdaj zanimalo kaj takšnega, mu z veseljem pomagam in naj se mi kar javi Sem slovenistka, ukvarjam se z lektoriranjem, to pa naj bo dovolj "reklame", ostalo na zasebno Lep pozdrav vsem, Mateja cherry
23. avg 2006 16:52
Jaz je nisem dala pregledati profesionalno (itak noben ne bere teh diplom). Tako da se da tudi poceni priti skozi. Sonja
23. avg 2006 16:59
diling, ne vem, na kateri fakulteti si diplomirala, ampak - takole posploševati - lepo prosim, nikakor ne gre. Je sicer že kar nekaj let, kar sem diplomirala, pa lahko rečem, da so vsi trije člani komisije, glede na to, kaj so me na zagovoru spraševali, diplomo temeljito prebrali. Sploh pa, jaz iz svojih rok nikoli ne bi dala nečesa, kar je jezikovno nekorektno napisano, če gre za uradne reči. Sicer pa - vsak po svoje. rimljanka
23. avg 2006 17:13
Tako je, vsak po svoje. Zaenkrat še ni nobenega zakona ali predpisa, ki bi obvezoval k strokovnemu jezikovnemu pregledu diplomske naloge, je pa po mojem mnenju to vprašanje osebnega dostojanstva. Diplomska naloga je javni "dokument", na katerega se podpišemo in za njim stojimo. S tem, da objavimo delo, ki je pravopisno in slogovno neustrezno, sramotimo najbolj sami sebe. Sicer pa, še enkrat: kakor komu paše, ljudje smo različni. cherry
23. avg 2006 20:24
Pred kratkim sem diplomirala pa mi ni blo treba lektorirat diplome, je pa res da je to odvisno od vsake fakultete. Ti svetujem da se pri mentorici najprej pozanimaš. Men je svetovala naj jo dam sam nekomu, ki ima rad slovenščino, za prebrat. To je blo pa tud vse... Velik sreče na zagovoru. Ni tk hudo ko se sliši Atieno
23. avg 2006 21:42
Punce, na katerih fakultetah pa boste diplomirale? Jaz bom tudi septembra na FDV-ju pa me zanima, če kaj veste kako izgleda pri nas? Zanima me tudi kakšna je navada po zagovoru - kakšna zakuska ali kaj podobnega? urssulaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci z rižkom
Palačinke z gobami in ajdovo kašo