15. sep 2008 8:44
Pozdravljene, jaz bi najprej zapisala tole opombo - glede na leta tamaleurse in vizi123 bi jih pohvalila v zvezi z zapisovanjem postov. S tem želim povedati to, da po forumih danes zaslediš raznorazna "moderna" izražanja in nepovezane stavke, brez ločil, zato tudi težko berljive. Tu pa je zgodba drugačna in vse pohvale. Sama nosim očala od 9. leta starosti. Ko sem jih dobila, so se nekateri norčevali ... "špeglarka", ampak so mi drugi potem povedali - ti imaš pač svoj modni dodatek. In glej ga zlomka, danes nekateri ljudje nosijo očala pač - le zaradi modnega dodatka. To verjento ni ravno najkoristneje, pa vseeno se poslužijo tega. Zato, če bi slučajno imela probleme z lečami, sploh ni problem, ker je danes toliko raznoraznik oblik in barv očal, da so ti lahko "kot ulite". Sem se pa v času srednje šole odločila za leče in se takoj navadila nanje, ampak se je žal pojavil tudi sledeči problem:mimika je napisal/a: |
Kariero z lečami sem nastopila na začetku 20 in jo po nekaj mesecih tudi zaključila. Sluznica se mi je tako sušila, da sem videla meglo (ker je bila leča suha) in ven so mi padale, ko sem pomežiknila. |