V bazi sem našla dva recepta za kaneleone, ampak sta oba mesna. Pozna kdo kakšnega vegi, zelenjavnega?
Hvala že vnaprej!!
katti
V bazi sem našla dva recepta za kaneleone, ampak sta oba mesna. Pozna kdo kakšnega vegi, zelenjavnega?
Hvala že vnaprej!!
katti
18. avg 2006 12:31
Lahko jih napolniš z mešanjo zelenjavo v bešamel omaki ali tudi brez nje; druga varianta so gobice z jajčko ali tudi brez nje, verjetno bi bila varianta tudi s kakšnim topljenim sirom,.... lp, vanjatajnsek
18. avg 2006 12:38
Ker ne jem mesa naredim in so mi dobri: špinačni, skutni, blitvini, gobovi, sirovi in pravzaprav zakaj pa ne z kakršno koli zelenjavo. Kraški pozdrav, antonija
18. avg 2006 12:48
Jaz jih imam namen narediti v mehiški varianti. Grah, fižol, korenje, skuta, sir, začimbe, čili. Ali nekaj na to vižo... Še dobro, da si me spomnila, bom za vikend spackala...
18. avg 2006 14:12
... dam zraven še tuno iz konzerve, potem pa že zapečene prelijem z nacho omako. lidika, morda pa jih bom delala tudi jaz. Loni Makaroni
18. avg 2006 14:24
Loni,
19. avg 2006 11:21
Ko imate toliko idej pa oddajte recepte v bazo. Proooosiim..... sej ni skrivnost, a ne? Hvala za pomoč. kattiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini čokoladni hlebčki
Goveja juha z valjanimi rezanci