18. avg 2006 11:25
Piar služba poroča: prav imaš, Kyara. Ognjič
18. avg 2006 11:25
Piar služba poroča: prav imaš, Kyara. Ognjič
23. avg 2006 20:26
Ja pa je bilo treba v računalnik zložit., LP Matjaž PS Če kej rabte, samo vprašte v kateri knjigi je, seveda če jo imam v zbirki
23. avg 2006 23:09
Oh, "pismo", skor me je kap - koliko omak - koliko podatkov. uaauuuu vanjatajnsek
24. avg 2006 0:14
Matjaž, skor ne morem verjet... svaka čast, kapo dol... Atina
24. avg 2006 21:26
Sto krat sn že rekla, ka bi se z njim kar oženla, ka bi mi kuho. tumpika
24. avg 2006 21:38
Žal poligamija pri nas ni dovoljena, tumpika. rimljanka
25. avg 2006 8:27
Na prejšnji strani ena omenja da ima bučo špagetarico,jaz bi se pa priporočila za seme-če se najde katera in mi ga malo odstopi. andreja č.
25. avg 2006 10:12
Nike, dobra zelenjavna omaka: na olivnem olju,na blagi vročini, dušiš čebulo, sesekljan česen, na kocke zrezano papriko, korenje, por,dodaš lovorjev list in sesekljana zelišča. Ko je zelenjava zmehčana, jo s paličnim mešalnikom obdelaš, daš nazaj v ponev, začiniš pookusu, zaliješp morda z malo vode. Če je preveč redka, jo zgostiš z drobno naribanim krompirjem. Mi smo sicer mesojedci in zelenjavo dušim na olju,na kateremprejopečem meso, a bo za vegetarijance dobra tudi brez mesa. Za k testeninam, rižu, kus kusu ali ajdovi kaši pa poskusi tako: olivno olje, zmehčana čebula, česen, na dribne kocke ztrezana paprika, bučke, jajčevec; potreseš z začimbami po okusu, potem dodaš na kocke zrezan paradižnik in ko ta spusti sok še malo premešaš, začiniš po potrebi in to je to. Če zaliješ še z žlico belega vina, bo okus še bolj popoln. Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Curry riž s tofujem
Škotske mesne kroglice s pivsko omako