Konec septembra greva s fantom na dopust in letiva z letališča na Dunaju.
Do tja bova šla z avtom in me zanima, če je treba predhodno razervirati parkirno mesto na letališču.
Če imate slučajno kakšne izkušnje mi, lepo prosim, napišite.
Lp,
Konec septembra greva s fantom na dopust in letiva z letališča na Dunaju.
Do tja bova šla z avtom in me zanima, če je treba predhodno razervirati parkirno mesto na letališču.
Če imate slučajno kakšne izkušnje mi, lepo prosim, napišite.
Lp,
16. avg 2006 14:02
Poišči na netu kakšne pogoje imajo. Ponekod moraš plačati parkirnino pred odhodom, ponekod (če letiš z njihovo letalsko družbo( imaš parkiranje določen čas brezplačno.......Da bi bilo potrebno v naprej rezervirati pa se nam še ni zgodilo. Vedno je bilo prostora dovolj. lp Vesna
16. avg 2006 14:31
Ni potrebno rezervirati, ko bosta prišla, pa glejta, na katero parkirišče bosta zapeljala svojega konjička. Pozanimaj se pri družbi, s katero letiš ali agenciji, kako imajo oni urejeno s parkirišči. Na Dunaju imaš čuvano parkirišče, ki se plača in pa navadno, zastonj, brez varnostnika. Kyara
19. avg 2006 18:20
http://www.viennaairport.com/jart/prj3/via/website.jart To je njihova spletna stran, je bilo pa nazadnje tako kot je napisala Kyara, da imajo dve razlicni parkirisci, z razlicnim cenikom. lp, MarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Rižek z lososom