Vseeee najbooooljšeee za teeee, vseee najboljšeeee zaaa teee, vseee najbooooljšeee dragaaaaa Valerijaaaaa, vse najbooooljšeee zaaa teeee ....
Ognjič
Vseeee najbooooljšeee za teeee, vseee najboljšeeee zaaa teee, vseee najbooooljšeee dragaaaaa Valerijaaaaa, vse najbooooljšeee zaaa teeee ....
Ognjič
15. avg 2006 0:58
na levga, pa na desnga in lepo praznuj Aki
15. avg 2006 2:13
Saj veš Val... kar si sama želiš in še mnogo več! PA LEPO PRAZNUJ, daj vse štiri od sebe in uživaj! Lep dan in veliko se smejte
15. avg 2006 6:46
!) Valerija, upam, da slišiš, kako prav ubrano pripevam Ognjiču; !) da se z aki ne zaletiva, najprej na desnega, pa potem na levega, pa še dvakrat ponovim, rožanca pa le ubogaj (čeprav rahlo dvomim, da boš rres dala vse štiri od sebe!) rimljanka
15. avg 2006 8:29
Pa še od mene.... ponovitev cele viže Vse najbooooljšeeeeeeee za teeee, vseee najboljšeeee zaaa teee ..... Lepo praznovanje! tjas
15. avg 2006 8:41
Val, zborovsko petje se nadaljuje tudi z mojim altom!!!!! Vse najboljše in še na mnoga leta! Nena-morje
15. avg 2006 8:51
naj se čestitkam pridružim tudi jaz,vse naj,naj kar ti srce poželi gajka
15. avg 2006 8:58
http://www.pogum.com/slike/note.gif http://86.61.65.109/zarja/index_files/slike/note. vse najboljše.............. Vesna Leben
15. avg 2006 9:11
Življenje je nepredvidljivo - kot deževen dan; lahko se spremeni v jasnino ali pa v orkan. Ko zreš nazaj, se v tebi morda poraja misel: Vihar, oblaki, sonce, dež - vse je imelo smisel! Na svoja leta glej le kot na čas uživanja, čas ustvarjalnosti in čas lepote bivanja, čas prijateljstva, ljubezni in čas rojevanja, čas nenehnega učenja in dozorevanja. Za rojstni dan želim ti zares veliko sreče, v žepu Cankarjev, Prešernov in Kobilic gneče, ljubezni, ki vsak dan naj ob tebi bo prisotna, pa zdravja - zanj skrbi naj usoda blagohotna! Vse najboljše in najlepše, draga Valerija! Alenka Sporočilo je spremenil(a) peresce dne 15. avg 2006 09:12:41
15. avg 2006 9:18
Vsenajboljše draga Val,zdravja,veselja in zadovoljstva obilo ti želim. jelcy
15. avg 2006 9:34
Vse najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Azijska solata s kozicami