Pozdravcek vsem, ki boste odprli tole, z drugega, vrocega konca sveta... (ceprav je ze nekaj casa noc...)
Torej: pred kratkim sem nekje med vsemi vasimi-nasimi stranmi zasledila recept za pecivo oz. biskvit, katerega testo (osnova) je narejeno iz biskvitnih drobtin in ne moke. niti se ne spomnim ali sem le to videla med recepti ali nekje na forumu, ampak nikakor ga ne morem najti kljub temu da sem ravno ta vikend postala tudi "so-pluskinja" [ploskanje][ploskanje] ((ups, a sem se ne da prilimat smeskotov?, no, saj bom se nastudirala tele hece in druge zanimive stvari pri srfanju po najveckrat odprtih straneh na tem racunalniku :) ))
Oh, spet sem malo zasla s (svoje) teme; Vrocina (norega) poletja pusca posledice...
V glavnem, ce kdo ve (sem prepricana da ja) kaj je tisto kar iscem, bom zelo vesela namiga oz. linka kako to spet najti, ce pa ne bo ravno tisto, pa bi mi prav prislo tudi kaj drugega, kjer bi lahko uporabila > predelala vreco ne najbolj finega peciva-keksov, pa da to ne bi bili ravno jezki oz. take ali drugacne cok.-orehove... kroglice, ker je teh se nekaj v skrinji ze od zadnjega (ponesrecenega) nakupa tukaj. Aja, mimogrede, pisem s Kitajske, mojega drugega (zacasnega) doma, ki pa bo tudi edini se kar nekaj casa :(
ker vem da imate v "vasih" haha krajih skoraj zimo, vam posiljam zaboj vrocine, ampak le v zameno za (mali) zakeljcek vasega mrzlega in svezega (!!!) zraka...
No in zdaj tudi veste, zakaj bodo vse moje poslane vrstice vedno (vsaj se xx casa) brez kljukic na csz; Ker jih tale tipkovnica preprosto nima...
Oh sem dolga... Ja ce je pa prvic da pisem sem in je tako fino ;)
pa lahko noc (za nas bo to pac kmalu) iz nocnega Shanghaija, aja, pa seveda vnaprej hvala za vse kar se utegne cez noc nabrati tukaj ~~~
Teja
teja-kit.