14. avg 2006 9:02
Midva sva izbrala priči, ki sta bili ob nama bodisi zaradi sorodstvenih vezi ali prijateljstva. Od njiju nisva pričakovala nič, tudi nekih strašnih daril ne. Obema se je zdelo čisto mimo, da bi vabila za pričo neke družinske priatelje od očeta in mame, ali pa njune bratrance ali... ker imajo dosti denarja...
S pričami sva se zmenila, da imata edini strošek, da plačata nam štirim plus fotografu in šoferju kosilo vmes, ko se bomo nekje ustavili. In to je bilo vse. Darili sta seveda obedve prinesli, v mejah zmožnosti, iznajdljivosti, posluha... Vse brez problemov.
Aja, tvoja naloga kot njegova spremljevalka??? Cel dan bo letal z ženinom in nevesto, kjer zate prostor ane bo. Pa slikanje, pa... Uh... Niti ne bo imel časa bit s tabo. V gostilni boš pa sedela zdraven, tko da bo malo boljše.
Od moje priče fant je bil zelo prijazen in ni nič težil in silil, ker je vedel, da bo ona polno zaposlena. Vmes je šel pač z mojima staršema domov, da so malo počivali. Mi smo se pa slikali in imeli kosilo. Dobili smo se spet v gostilni, tam je bil končno ob svoji dragi...
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 14. avg 2006 09:15:51