15. mar 2014 10:55
jgoren17 je napisal/a: |
Ima pa moja hči Hillo, bila sem na predstavitvi je pa ful enostaven, ima priključke na sebi, ni menjave krtač, zraven dobiš še vlažilec zraka, hči je z njim zadovoljna, je pa res, da je drag 1800€ a se splač odšteti malo več in si zadovoljen, kod pa 300€ manj in nisi zadovoljen. Dajo ti zelo ugoden kredit brez obresti plačaš zanj toliko kod je cena v večih obrokih. Tako, da bo verjetno kmalu tudi v moji lasti. Premislek seveda ob nakupu velja.
klari
|
Povprašala sem strička googla, kaj je to zaena znamka Hillo ali Hilla, pa nisem dobila odgovora. Zato sklepam (mogoče se motim), da je govora o vodnih sesalnikih Hyla. Mi imamo Hylo sedem let, dela ves čas brezhibno in ko smo jo kupili, je bila cena okrog 650€. To je super vodni sesalec, zelo enostaven za uporabo - vendar pa nikakor ne za vsakdanjo uporabo, saj je preprosto pretežak. Leta nazaj, ko smo ga kupili, tega niti nisem tako čutila, z leti pa.... Danes sem šla na njihovo spletno stran, videla, da so sesalnik malce dodelali, vizuelno spremenili, nikakor pa ne vem, kaj bi mu lahko dodali, da se danes cena giblje okrog 1800€ - seveda, če govorimo o istem sesalniku - ker tisti ključni, vitalni deli, ostajajo enaki.
Sicer pa imam doma manjši sesalnik elektrolux, s katerim sem povsem zadovoljna.
rrr
Sporočilo je spremenil(a) ribaracarak dne 15. 2014 11:02