Malo za hec

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

17. jul 2007 9:51

Vročina sonce nažiga. Mujo hodi po stari Ljubljani. Pa pride do vodnjaka in mu pade na misel: "Ooo, voda, kaj ko bi se osvezil?" In se slece  in hop v vodo. Potem se spomni, da ima s sabo tudi milo, in zakaj se ne bi se umil. Pri tem prijetnem opravilu pridejo mimo tri blondinke. Mujo da milo med zobe in se postavi ves trd od strahu kot kip. Tudi blondikam pade na pamet odlicna ideja, da bi se  osvezile. In skocijo v vodo. Prva pride do Mujota in vidi milo ter mu hoce izvleci iz ust. Mujo pa ne da. Ona ga potegne za lulcka in Mujo pregrizne milo na pol. Vsa srecna, da je dobila milo, se zacne umivati, nakar jo vprasa druga: "Ja, kje pa si dobila  milo?" Pa odgovori prva: "Glej, tam na avtomatu." Ok, druga gre do Mujota, ga gleda in ga potegne za lulcka in Mujotu pade iz ust se druga polovica mila. Pa pride tretja in tudi ona bi rada milo. Pride do Mujota, ga gleda, potegne za lulcka in  nic. Pa potegne se enkrat, pa dvakrat pa trikrat in  vzklikne: "Ooo, jaz sem pa dobila tekoce milo!" Cila

macadamia  

član od: 17.5.2007

sporočila: 217

18. jul 2007 10:15

Pelje Črnogorec polža na vrvici po cesti, pa mu reče mimoidoči: "Kako lepega polža imate!" Črnogorec pa: "Saj sem imel še lepšega, a mi je pobegnil!" Smejte se, pa lep primorski pozdrav! macadamia

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

18. jul 2007 10:31

Srečata se v Črni gori stara prijatelja, piščanec in deževnik, se objameta in trikrat poljubita na lice. "Gdje si sokole moj, ne vidjeh te sto godina," pravi deževnik. "A gdje si mi ti, zmijo moja ljuta," odvrne piščanec.

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

19. jul 2007 9:06

Po končani partiji tenisa si v garderobi eden od igralcev začne oblačiti najlonke.

Prvi: Kaj pa je s tabo, od kdaj pa ti najlonke nosiš? Drugi: Ne sprašuj-odkar jih je baba zadnjič našla za zadnjim sedežem v mojem avtu...

kobra 1

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

20. jul 2007 10:35

Dva ornk ulita tipa se z avtom peljeta iz ostarije proti domu. Ta prvi zacne vpiti: Polde, pazi zid, pazi zid je, jebemti, PAZI NA ZIIIID! KABUUM! TRAS ..... Naslednje jutro v bolnisnici. Polde, ti si tud en bik. Sem ti reku, da pazi na zid, ti pa nic? *****, SEJ SI TI vozu !!!!!!!!!!!!! Anamarija

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

20. jul 2007 10:44

Ognjič

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

21. jul 2007 15:17

Načeloma pišem v slovenščini, vendar tole izgubi šarm, če prevajam:

10 RAZLOGA ZAŠTO BITI SLOVENAC 1. Možete govoriti predivan slovenački jezik i znati da niko ne mari za to osim vas. 2. Možete se osečati superiorno u odnosu na sve bivše Jugoslovene. 3. Možete piti posle posla. 4. Možete se pretvarati da živite na "sunčanoj strani Alpa" iako znate da nije sunčana. 5. Možete se pretvarati da ste dobri kao Nemac, iako tajno uživate u činjenici da ste Slovenac. 6. Dobri odnosi sa Italijom i Austrijom. 7. Možete priuštiti sebi da budete Jugo-nostalgični. 8. Možete oženiti Slovenku i imati slovenačku decu koja govore slovenački. 9. Ne morate biti posramljeni kada udjete negde. 10. Niko vas ne uznemirava zato što nikoga nije briga. 

F r i n a

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

24. jul 2007 11:10

Gre lepa  blondinka v trgovino z živalmi, da bi si kupila eno eksotično žival. Ko se je  malo razgledala po trgovini, je opazila škatlo z žabami.  Na škatli je  pisalo: Žabji sex! Ena žaba 5.000,00 SIT! Če niste zadovoljni, vrnemo denar!  Navodila priložena. Blondinka pogleda okoli sebe, če jo kdo gleda in  zašepeta prodajalcu za pultom "Bom vzela eno." Prodajalec vzame enega žabona  iz škatle, ji da še listek in reče, "Skrbno sledite navodilom."

Punca  pokima in gre hitro domov. Takoj ko pride domov, vzame listek in sledi  navodilom:

1. Stuširajte se. 2. Nadišavite se z najboljšim parfumom. 3. Oblecite sexi perilo. 4. Zlezite v posteljo in postavite žabona na pravo  mesto. Hitro je zlezla v posteljo, postavila žabona na pravo mesto in na njeno presenečenje se ni nič zgodilo! Blondinka je vsa jezna, ker je mislila, daso jo spet naplahtali. Še enkrat prebere navodila in opazi v  spodnjem vogalu lista stavek: "Če imate kakšne probleme, pokličite trgovino  z živalmi."

Takoj je poklicala.  Moški na drugi strani reče: "Takoj bom  pri vas."

Čez pet minut zazvoni zvonec. Blondinka mu reče: "Vidite, vse sem  naredila kakor piše v navodilih, ta prekleta žival pa samo sedi tam." Moški  ves zaskrbljen  dvigne  žabona, ga pogleda direkt v oči in z resnim glasom  reče:  "Posluši me! To je pa res zadnjič, da ti bom jst  pokazal!"

F r i n a

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

24. jul 2007 11:16

Ognjič

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

24. jul 2007 16:35

Vse kar si želiš > > Dva policista se v prostem casu srečata v Tivoliju. Eden je imel lepo žensko kolo. > > "Oh, kako lepo kolo imaš! Koliko si pa plačal zanj?" > > "Nič! Včeraj zvečer sem patruljiral po parku, ko se je na tem kolesu > > pripeljala lepotica. Zaustavila se je ob meni, prislonila kolo > > na drevo in se popolnoma slekla. Potem mi je rekla, da od nje lahko > > dobim vse, kar si zaželim. In jaz sem si izbral kolo." > > "Dobro si izbral! Njena obleka ti itak ne bi bila prav!" Anamarija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti