10. jul 2008 14:07
Kaj me je naučila moja mama? Moja mama me je naucila: 1. Moja mati me je naucila spostovati dobro opravljeno delo: " Ce se mislite pobiti med sabo, naredite to zunaj, stanovanje sem pravkar pocistila!" 2. Moja mati me je naucila religije : "Zdaj pa moli, da bo to slo ven iz preproge!" 3. Moja mati me je naucila osnov potovanja v casu: "Ce ne bos sedel vzravnano, ti bom tako pripeljala, da te bo odneslo tri dni dalec!" 4. Moja mati me je naucila logike: "Zakaj? Zato, ker sem jaz to rekla!" 5. Moja mati me je naucila se vec o logiki: "Ce bos padel iz gugalnice in si zlomil vrat, ne bos sel z mano v trgovino!" 6. Moja mati me je naucila previdnosti: "Vedno nosi cisto perilo - kaj , ce se ti zgodi nesreca!" 7. Moja mati me je naucila osnov ironije: "Ce se bos se naprej drl, se bos imel za kaj dreti!" 8. Moja mati me je naucila osnov osmoze: " Zapri usta in jej!" 9. Moja mati me je naucila ekstremnega zvijanja telesa : "Samo poglej si to umazanijo na svojem vratu!" 10. Moja mati me je naucila potrpljenja: "Tukaj bos sedel, dokler spinaca ne bo izginila!" 11. Moja mati me je naucila meteorologoje : "Tvoja soba je taksna, kot bi skoznjo sel tornado!" 12. Moja mati me je naucila hinavscine: "Ce sem ti povedala enkrat, sem ti povedala milijonkrat. Ne pretiravaj!" 13. Moja mati me je naucila primernega vedenja: "Nehaj se obnasati kot oce!" 14. Moja mati me je naucila zavisti: "Na svetu je na milijone manj srecnih otrok, ki nimajo tako cudovitih starsev kot ti!" 15. Moja mati me je naucila pricakovati: "Samo pocakaj, da pridemo domov!" 16. Moja mati me je naucila o sprejemanju stvari: "Dobil jih bos, ko pridemo domov." 17. Moja mati me je naucila osnov medicinskih znanosti : "Ce ne bos nehal skiliti, ti bodo oci tako ostale!" 18. Moja mati me je naucila vohunjenja: "Obleci si pulover! Mar mislis da ne vem, kdaj ti je hladno?" 19. Moja mati me je naucila humorja: "Ko ti bo kosilnica porezala prste na nogah, nikar ne tekaj za mano!" 20. Moja mati me je naucila, kako odrastes: "Ce ne pojes zelenjave, ne bos nikoli zrasel!" 21. Moja mati me je naucila osnov genetike: "Prav tak si, kot oce." 22. Moja mati me je naucila, da se zavedam svojih korenin : "Zapri vrata za sabo! Mislis, da imas rep?" 23. Moja mati me je naucila modrosti: "Ko bos star toliko kot jaz, bos ze razumel." vanya