28. mar 2015 15:00
1.
Direktor stoji pred uničevalcem dokumentov s šopom papirjev v rokah.
Mimo pride mlada uslužbenka in vpraša: "Lahko kako pomagam?"
Direktor: "Moja tajnica je na bolniški,pa ne vem,kako to deluje."
"Preprosto",pravi uslužbenka,"vtakne papirje v režo in požene stroj."
Ko stroj konča,direktor pravi: "Pa je res preprosto.In kje so zdaj kopije?"
2.
Človek gre preko pokopališča in vidi na nekem grobu velik kamen.
Gre pogledat,zakaj je tam in vidi na kamnu napis: "Brat in prijatelj,odvali ta kamen,ki mi leži na duši,z groba in mi olajšaj muke..."
Človek zaviha rokave in začne kamen premikati,tiščati,vleči in z velikimi mukami ga odvali z groba.
Tedaj zagleda napis,ki je bil prej pod kamnom: "Brat,če si res brat in prijatelj,vrni kamen nazaj sem,da zajebava še koga!"
3.
Došao Mujo u bolnicu i razgovara sa medicinskom sestrom.
Prije nego što joj pokaza svoj problem,joj kaže: "Medicinske sestre se ne smiju smijati pacijentima."
"Naravno,da se neću smijati,ja sam profesionalna medicinska sestra i u više od dvadeset godina se nikad nisam smijala pacijentu."
"U redu,onda",kaže Mujo i skine hlače,odkrivajući najmanju stvarčicu,koju je sestra ikad vidjela.Dužinom i širinom,nije mu veći ni od male AAA baterije.Sestra nije mogla izdržati,pa se malo po malo počela podsmijavati,a onda gotovo i pala na pod od smijeha.Nakon nekoliko minuta sestra došla sebi i izvine se Muji.
"Izvinite,tako mi je žao,ne znam šta je došlo preko mene.Obećavam,da se to neće ponoviti.Sada mi recite,šta je problem?"
"Nateko mi je",odgovorio Mujo.
4.
Prvi zmenek se konča in mladi gorenjski fant pride domov.
Oče ga vpraša: "A sta dost zapravla?"
Sin: "Deset eurov."
Oče: "Pa za popizdit! Deset eurov? A si ti znoru?"
Sin: "Ma,več ni imela."
5.
Moški gre na stranišče.Čez 10 minut se ves razburjen in prepoten vrne nazaj do svojega stola za šankom.
Potiho preklinja,ko ga prijatelj vpraša: "Pa kaj je s tabo kar naenkrat?"
"*izdarija,en tip se mi je prikradel za hrbet in mi dal pištolo na glavo,medtem,ko sem scal!"
"Ne me *ebat.Kaj se je pa pol zgodilo?"
"Rekel je,naj mu ga potegnem,če želim ostati cel..."
"Ja,pa potem?",je nestrpen kolega.
"*izdarija,a si slišal kakšen strel?"
6.
Oče nadira sina,ki igra preko neta streljačino: "Kakšne bedaste igre se to greste! V mojih časih smo se igrali čisto drugače.Evo,na primer: iz vej smo si naredili loke in puščice,potem pa si je moj prijatelj Jože dal na glavo jabolko,jaz sem pa streljal...Ja,*ebenti,danes bi imel Jože 42 let..."
7.
Pajek ustavi ob parkiranih avtomobilih in redarja se spravita na napačno parkiranega golfa.
Iz kafiča ob cesti priteče tip in začne vpiti: "A,ste frajerji! Na tega reveža ste se spravili,kaj? Odpeljite mojega mercedesa tu poleg,če si upate!"
Redar: "Kaj ste rekli? No,OK,če tako želite",ter spustita golfa in ob psovanju in pluvanju tipa mirno pobašeta mercedes.
Tip pa sede v svojega golfa in se mirno odpelje.
8.
Francelj ujame zlato ribico in za prostost mu ta obljubi,da mu bo izpolnila željo.
Francelj nekaj časa pomišlja,potem pa reče: "Želim,da bi živel v javni hiši in bi vsak dan seksal."
Rečeno,storjeno.
Naslednje jutro Franceljna zbudi mladenič,v rdečem kostumu in reče: "Francelj,ajde vstani.Stranke čakajo."
9.
Janez se vrača od zdravnika in se ustavi med kolegi v gostilni.
Ti ga vprašajo: "Je z zdravjem vse v redu? Kaj pravi zdravnik?"
"Vse v redu,le nekaj manjših premikov notranjih organov imam,očitno."
"Kako to?"
"Rekel je,da so šla jetra v k****"
10.
Skinheadi zalotijo cigota v zakotni ulici in ga vprašajo: "Cigo-a veš kaj bo zdaj?"
"Hm,ako nije skrivena kamera,najebo sam ga..."
andreja m