16. mar 2015 6:05
1.
Kmet se je pijan sredi noči vrnil domov,zgrešil vrata v hišo in vstopil v svinjak.Slekel se je in legel poleg svinje.Objel jo je in z rokami spolzel po njenem trebuhu,nato pa presenečeno vprašal:"Marija,kdaj pa si si kupila spalno srajco s tolikimi gumbi?"
2.
Pita Mujo crnca:"Kako to,da ja ne mogu napraviti crno dijete?"
"Jel' ti dug 25 cm?"
"Nije!"
"Jel' ti širok 6 cm?"
"Nije ni to!"
"Pa,čovječe,ulazi ti svjetlo!"
3.
Došao Mujo iz Njemačke na godišnji odmor i donio pun kofer poklona.Fata u koferu pronađe i nešto malo crno,
duguljasto,,sa malim ekranom.
"Mujo,a što ti je ovo malo crno?"
"To ti je ženo,mobilni telefon."
"A što je to mobilni telefon?"
"Pričekaj malo,pa ću ti objasniti.Prvo mi napuni kadu toplom vodom in i pjenom."
Fata uradi kao što joj je rečeno.
Mujo uze mobilni,ode u kupaonicu,uvali se u kadu,pa poče birati broj.
U dnevnom boravku zazvoni telefon i Fata se javi:"Halo!"
"Fato,dušo,dođi da mi opereš leđa,a onda ćemo 2 sata voditi ljubav."
A Fata će na to:"Ma ne mogu sada,došla ona moja budala iz Njemačke."
4.
Poznavalec vina v trgovini pri znanem veletrgovcu je umrl in firma je objavila razpis za novega.
Na grozo razpisovalca se javi vsem znan umazan,smrdljiv pijanec,klošar.Direktor razglablja,kako naj ga zavrne.
Za preizkus so mu dali kozarec vina:"Muškat,tri leta star,dozorel na severnem obronku,donegovan v jeklenem sodu.Nizka kakovost,ampak sprejemljiv."
"Točno",reče direktor."Dajte mu naslednji kozarec."
"Kabernet,osem let star,jugozahodni obronek,hrastov sod,dovrenje pri 8 stopinj C.Še tri leta zorenja in bo pokazal najboljše rezultate."
"Točno."
Tretji kozarec:"Beli šampanjski pinot,visoke kvalitete,ekskluziva",reče hladokrvno pijanec.
Direktor je bil frapiran.Namignil je sekretarki in ji nekaj prišepnil.
Le-ta gre iz sobe in se vrne s kozarcem urina.
Pijanec srkne:"Bjonda,26 let.Tri mesece noseča.In,če mi ne boste dali te službe,bom povedal kdo je oče!"
andreja m