10. jan 2017 13:41
Tole ni klasični vic, pravzaprav je življenjska modrost. A jo moram zapisati, tako mi je všeč. Je iz filma Kvartet, ki sem si ga ogledala pred kratkim in se glasi: Starost ni za mevže.
10. jan 2017 13:41
Tole ni klasični vic, pravzaprav je življenjska modrost. A jo moram zapisati, tako mi je všeč. Je iz filma Kvartet, ki sem si ga ogledala pred kratkim in se glasi: Starost ni za mevže.
12. jan 2017 14:03
naor:
12. jan 2017 15:16
Še ena na podobno temo:
Vprašanje jubilantoma, ki sta praznovala diamantno poroko: "Kako vama je uspelo ostati skupaj 60 let?"
Odgovor: "Rojena sva bila v času, ko smo bili navajeni stvari popravljati, ne metati stran."
14. jan 2017 6:10
6. feb 2017 18:54
"Ziher je ziher", reče nuna in natakne kondom na svečo.
14. feb 2017 7:20
Vic, ki kroži:
Če je moški jezen, naredi veliko neumnosti.
Če je ženska jezna, ne naredi nič, prav nič, ne zajtrka, ne kosila, ne večerje.
2. mar 2017 9:44
Smejal sem se debelim, pa sem se zredil.
Smejal sem se plešastim, pa so mi začeli izpadati lasje.
Sedaj se smejim samo še bogatim
6. mar 2017 17:38
Elektricni vlak se pelje proti zahodu v katero smer piha veter?
11. mar 2017 19:28
Pred kratkim sem slišala tale vic, menda na Masterchefu. Žena vpraša moža, če je dobro skuhava, on pa odvrne: "A bi se spet rada kregava?"
11. mar 2017 19:57
Viktorija je napisala: Elektricni vlak se pelje proti zahodu v katero smer piha veter? (odgovor: Veter piha kamor hoče, neodvisno od vlaka)
Takrat, ko so še vozile Čuhe na premog, je šel tale vic takole:
Električni vlak pelje s hitrostjo 50km na uro proti zahodu. Veter piha proti vzhodu s hitrostjo 60km na uro. Vprašanje: V katero smer nese iskre in dim?
(Električni vlak ne spušča dima in isker)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Polnjene paprike