25. feb 2011 14:50
Blanchy: skoraj do solz sem se nasmejala! Hvala! :)
majacebelica
25. feb 2011 14:50
Blanchy: skoraj do solz sem se nasmejala! Hvala! :)
majacebelica
26. feb 2011 17:49
Stvori Bog muškarca i ženu. Gleda muškarca " Ti si super ispao" zatim pogleda ženu "a ti ćeš se morati šminkati". magnolija
26. feb 2011 18:17
Predstavljajte si velik travnik na katerem se pasejo kravice. Mravljica se sprehaja po njem in pride v bližino kravice, ki ravno opravlja svojo veliko potrebo in jo zasuje. Mravljica se po enem dnevu komaj in s težavo skople iz vsega dreka, se otrese, z roko potegne po obrazu in vsa razpizdena zavpije; madona pa glih med oči. franciska
8. mar 2011 11:35
Pita Mujo Sulju:
"Suljo, šta je to Dan žena?"
Konta Suljo, konta...
"To ti je Mujo isto što i Noć vještica, samo što je po danu."
mzm
8. mar 2011 11:42
JanisJoplin
9. mar 2011 22:23
Mujo in Haso iz svojega položaja z daljnogledom gledata Evropske opazovalce v svoji vasi. Mujo reče Hasotu: -Ma poglej ti to Haso ali to opazovalci porivajo naše žene? -Ma niso oni Mujo opazovalci,oni so porivači,midva pa opazovalca. batles1
9. mar 2011 22:36
Crnogorac u autobusu, prde iz sve snage, i okrenu se i iza sebe ugleda nekog crnca, te mu rece: "Uh jado sto te sagorjeh..... batles1
9. mar 2011 22:41
Katerega prometnega znaka ni v Črni Gori? -Delo na cesti! batles1
10. mar 2011 20:20
Čovjek na samrti kaže doktoru: - "Molim vas napišite da sam umro od SIDE!" - "Zašto?" - "Tako da mi niko ne jebe ženu, a oni koji su je već jabali da umru od straha." batles1
10. mar 2011 20:21
Sjela baba na klupu, a suknja joj se podigla. Veli joj deda: - "De pokrij to groblje!" - "Što bolan, da ti se ne bi podigao mrtvac?" batles1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom