26. maj 2009 14:21
hmm. poznam ene par dobrih: KI SE JIH SPLAČA PREBRATI, KER SE BOSTE NASMEJALI DO SOLZ, no vsaj jaz sem se :
1. se voz avtobus prizadetih ljudi. pa se avtobus pokvar pa gre vn šofer pa ga prične popravljati. pa pride vn en prizadeti moški pa reče: "jaz pa vem kaj je pokvarjeno".. potlej pa reče šofer "prosim pojdi takoj notri v avtobus". in to se ponovi še dvakrat.. četrtič pa spet pride ven prizadeti moški pa reče : "jaz pa vem kaj je pokvarjeno".. Potem pa šofer za trenutek neha popravljati pa reče "ajde povej, potlje pa pejt takoj v avtobus!", pa reče prizadeti moški " avtobus" !! hahaha
2. pride blondinka v trgovino pa reče :
" gospod jaz bi pa tale televizor",
prodajalec pa reče:
" blondinkam ne prodajamo"pride naslednji dan rjavolaska pa reče:
prodajalec pa reče:
" blondinkam ne prodajamo"
pride naslednji dan rdečelaska pa reče:
prodajalec pa reče:
" blondinkam ne prodajamo"
pa reče rdečelaska: "kako ste pa vedeli, da sem jaz blondinka!? saj sem prišla kot rjavolaska in kot rdečelaska!!
prodajalec pa reče: "gospa, tole je mikrovalovna pečica!"
hehe
3. se blondinka pohvali rjavolaski, "veš, j sm pa kupla nov video rekorder, """ pa reče rjavolaska:"ress?! ke si pa doba tok dnarja????? " pa reče blondinka, " ja, televizor sm prodala "
4.Policist pride v pizzerijo in naroči pizzo.
Ko je gotova, ga natakar vpraša:
"Na koliko kosov želite, da vam jo razrežem, 4 ali 8?"
"Kar 4 prosim, 8 jih ne bom mogel pojesti."
5.Mami, je zaklicala, ko se je vrnila iz šole, "do sto znam šteti, ostali pa šele do deset!"
"To je zato ker si blondinka" ji razloži mamica.
Naslednji dan se blondina vrne iz šole in se pohvali, da pozna že vse črke, tiskane in pisane, ostali pa samo tiskane.
"To je zato, ker si blondinka."
Tretji dan se je vrnila iz šole in povedala da ima samo ona razvite velike prsi, ostale deklice pa so še ploske tako spredaj kot zadaj. Zanimalo jo je, če je to zato, ker je blondinka.
"Ne, to je zato ker si stara 17 let."
hehe! upam da vas je vsaj malo razveselilo!! =)
Klaraaa xx.