22. apr 2008 14:57
Moški in ženski slovar Ženski slovar Da = Ne Ne = Da Mogoče = Ne Potrebujem = Hočem Žal mi je = Gorje tebi! Morava se pogovoriti = Rada bi malo tečnarila Napravi, kakor želiš = To mi boš plačal z obrestmi Nisem slabe volje = Jasno, da sem slabe volje, ti idiot! Bodiva romantična, ugasniva luč = Imam celulit Tako si možat = Zakaj se ne obriješ in okoplješ? Ali me res ljubiš? = Zdajle bom hotela od tebe nekaj zapletenega ali dragega Kako si nocoj vzburjen = Dosti je bilo, kaj bi še rad? Čez pet minut bom pripravljena = Sezuj si čevlje in si oglej kak film Kako močno me ljubiš? = Danes sem naredila nekaj, kar ti ne bo všeč Moški slovar Da = Da Ne = Ne Mogoče = Boli me k***c... Lačen sem = Lačen sem Zaspan sem = Zaspan sem Utrujen sem = Utrujen sem Lepa obleka! = Dobre noge! Ljubim te = Greva seksat Dolgčas mi je = Greva seksat Kaj je s tabo? = Torej s seksom ne bo nič? Ali te lahko jutri pokličem? = Rad bi te položil Greva v kino? = Rad bi te položil Videti si utrujena, ali naj ti zmasiram hrbet? = Rad bi seksal čez tri minute Bi malo poklepetala? = Hočem ti pokazati svoj intelekt, da bi te laže spravil v posteljo Ti čevlji ne pristajajo k tej obleki = Jaz sem peder