17. avg 2006 20:01
Zgodba o Koali in martinčku Koala sedi na drevesu in mimo pride martinček. "Hej Koala! Kaj delaš?" Koala pravi: "Kadim đolo, ow pridi gor in probi." In res… martinček pride gor in skupaj skadita še enih par. Čez nekaj časa martinček postane žejen. "grem do reke kjer se bom pošteno napil" reče martinček! Ker pa je bil mali martinček zadet kot majmun, se je preveč nagnil nad vodo in padel noter. Vse to je videl krokodil, se nemudoma požene za martinčkom in ga reši iz vode: "Pa kaj hudiča je narobe s tabo?" Martinček mu razloži, da sta s Koalo skadila par đol, on je bil žejen in se je odpravil k reki pit. Naprej pa je krokodil že poznal zgodbo. Krokodil se odloči da gre pogledat do koale v deževni gozd, kjer Koala spet ravno dela zadnje dime vnovičnega đointa… Krokodil zavpije: "Hej, ti!" Koala pogleda z drevesa in začudeno vzklikne… "Fak stari!!!!! …….Koliko vode si pa ti spil?!!" -------------------------------------------------------------------------------------- Ko sem sla danes na malico sem opazila na klopci sedeti starejso zensko, ki je jokala. Stopila sem do nje in jo vprasala. kaj je narobe. Ona je rekla: "Doma imam 22 let starega moza. Vsako jutro se ljubi z menoj, potem vstane in mi naredi palacinke, peceno klobaso, svez sok in lepo diseco kavo." Pa sem rekla: "In zakaj potem jocete?" Ona rece: "Skuha mi domaco juhico za kosilo, moje najljubse piskote in potem se ljubi z menoj pol popoldneva". Recem: " A, no zakaj potem jokate?" Rece: "Za vecerjo mi naredi ogromen obrok z vinom in mojim najljubsim posladkom in potem se ljubi z menoj do 2:00 zjutraj. Recem: "Ja gospa za kaj hudica se potem tle jocete?" Ona rece: "Ne spomnim se, kje stanujem!" tatam