31. dec 2015 6:43
1.
Zašto žene žive duže od muškarca?
Iz inata.
2.
Pride možakar,že precej v letih,k zdravniku: "Doktor,poglejte,ko sem bil mlad,sem imel vedno tako trdega,da ga nisem mogel niti malo upogniti,pa tudi,če sem s polenom tolkel po njem! Zdaj ga pa brez težave upognem ,zvijem,mečkam...Doktor-mene resnično skrbi-od kje mi naenkrat taka moč???"
3.
Mama in ata si zaželita ljubezni
Pri tem bi ju utegnil Janezek ovirati,zato ga pošljeta k sosedom.
Čez pet minut je Janezek nazaj.
Mama ga v zadregi vpraša: "Zakaj si se pa že vrnil?"
"Tudi pri sosedovih bodo seksali."
4.
Mož pravi ženi: "Kaj,ko bi danes menjala položaj?"
Ona pravi: "Dobra ideja,pojdi za likalno mizo,jaz pa bom ležala na kavču!"
5.
Na policijsko postajo sta prišla dva policista čisto naga,Komandir je znorel in ju takoj poklical v kabinet.
Komandir: "Kako sta mogla priti taka na delo?"
Policist: "Ja,kaj naj rečem...",jecla."Bili smo v javni hiši",se brani policist.
Komandir: "Ja,in? Še zdaj ne razumem."Policist: "Dobila sva dve dobri ženski za dol past."
Komandir: "Ja,naprej."
Policist: "Ženski sta rekli,da se slečeva."
Komandir: "Ja,naprej."
Policist: "In,potem,ko sva se slekla,sta nama rekli: "SEDAJ PA NA DELO!"
Policist nadaljuje: "No,poglejte naju,pa sva prišla!!!"
6.
"Mami,mami,mami,jaz sem pa videl,kaj je očka delal s sosedo...",je rekel mali Janezek.
"Pusti me pri miru! Sedaj nimam časa! Boš zvečer povedal,ko bo očka praznoval rojstni dan!",mu reče mama,ker se ji svita,kaj očka počne in se mu hoče maščevat,da bi Janezek pred vsemi povedal o sosedi.
Ko so se zvečer zbrali povabljenci in sedli za mizo,je Janezek povedal: "Očka je pa včeraj sosedo slekel,potem je slekel svoje hlače in spodnje hlačke.,potem pa ga je soseda poljubila..."
Nekdo začudeno: "In potem?"
"O,mami,kako se že reče tisti stvari,ki jo daš v usta,ko pride stric Francelj na obisk?"
andreja m