23. jul 2010 13:24
Pelje mož svojo ženo prvič igrat golf. Žena ni prav posebej spretna in že pri prvem udarcu žogico tako močno zadane, da ta odleti proti veliki, lepi hiši, ki stoji na rahli vzpetini nad igriščem in razbije okno.
"Ajme, kakšna neroda si! Veš koliko naju bo to stalo! Zdaj morava do lastnika, se mu opravičiti in ponuditi kritje škode..." reče mož.
Gresta do hiše, potrkata, oglasi se "kar naprej" in ko previdno odškrneta vrata, zagledata razdejanje, ki ga je povzročila žogica. Povsod leži steklo, poleg tega pa so ob razbitem oknu še črepinje antične glinene posode. Na kavču sedi moški, ju gleda in ne reče ničesar.
Mož se začne opravičevati, vpraša, koliko mu je dolžan, nakar mož veselo vstane in reče: "Gospod in gospa, nič ne skrbita! Sem duh, ki je bil v tej posodi ujet že tisoč let in vidva sta me rešila! V zahvalo lahko izpolnim tri želje, eno gospodu, eno gospe, tretjo bi pa ohranil zase, če vaju ne moti."
Zakonski par se presenečeno spogleda in že začne mož s svojo željo: "Želim si milijon dolarjev za vsako leto svojega življenja!" "Nič lažjega," odgovori duh, "poleg tega vam zagotavljam dolgo, zdravo in brezskrbno življenje. Kaj pa si vi želite, gospa?" "Želim si, da bi imela razkošno hišo s služabniki, kuharji in čistilkami v vsaki državi sveta in vedno, ko bi prišla, bi me ljubeznivo sprejeli in skrbeli za mojo družino." "Rečeno - storjeno! Poleg tega bodo vaše hiše varne pred požarom, strelo, vlomilci in naravnimi nesrečami," odgovori duh ter se obrne k možu: "Zdaj mi pa dovolita, da še jaz povem svojo željo. Ker sem bil zdaj 1000 let zaprt in že 1000 let nisem videl nobene ženske, si želim seksati z vašo ženo."
Mož in žena se spogledata: "Zdaj ko nama je duh namenil vso to srečo in razkošje, pa morda ne bi bilo tako grozno..."
Žena: "Meni je prav, srček, ampak ne bi to motilo tebe?"
Mož: "Veš, da te ljubim, a bom že potrpel."
In tako se žena ter duh odpravita v zgornje nadstopje ter se predata posteljnim radostim. Duh je bil nenasiten!! Po treh urah neprestanega seksa pa se nenadoma odmakne od ženske, jo pogleda globoko v oči in vpraša: "Povejte mi, koliko sta stara z možem?" "35, oba," odgovori ženska.
Duh: "N o s h i t!! 35 let pa še vedno verjameta v duhove???"
perpetua
Sporočilo je spremenil(a) perpetua dne 23. 2010 13:25