Malo za hec

ibiza  

član od: 4.10.2005

sporočila: 688

23. jun 2008 22:10

Se hvali Mujo Hasotu: Kako sem pameten: grem in ponaredim bankovec za sto evrov v bankovec za sedemsto evrov! In kje si ga vnovčil? Na banki so mi ga zamenjali v Dva bankovca: enega za tristo in enega za štiristo evrov! pero

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

24. jun 2008 10:58

Ne pred veliko leti so v Velenju gorela pomožna poslopja, nikoli stanovanjske hiše. Policija ga je lovila nekaj emsecev, organizirali so vaške straže, potem pa se je zgodil eden najodmevnejših dogodkov pri odkrivanju požigalca, znanega po sintagmi : "Pol je pa za švicu..." ali še bolje: " Kaj ti bo torba, če si kupil kolo..."

Tole je v pravi piđin slovenščini ( za tiste, ki je ne poznate).

Posnetek v Mestu priložnosti velja za zgodovinskega. Kot tisti posnetek, ko je Tito ob zadnjem obiskul stopil mimo rdeče preproge in po asfaltu zakoračil na prireditveni prostor.

 

Tole je za zabavo posnetek: Kaj ti bo torba, če si kupil kolo, v izvedbi mladih nasilnežev.

http://www.youtube.com/watch?v=iUDeWYBGkyo&eurlF r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 27. jun 2008 15:57:02

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

27. jun 2008 15:46

Žena pride prej iz službe in najde moža v postelji z neznanko. Besna mu reče, da ga zapušča. Mož jo prosi, naj prisluhne njegovemu pojasnilu, zakaj se je to zgodilo: "Peljal sem se z avtom in ob cesti zagledal jokajočo mlado žensko, umazano, v raztrgani obleki in boso. Ker se mi je zasmilila, sem jo vzel v avto in jo odpeljal domov, da se očedi. Ko se je stuširala, sem ji dal tvoje perilo, ki ti je premajhno, svileno bluzo in hlače, ki si ju samo enkrat nosila in tvoje superge za tek, ki si jih samo dvakrat obula. Dal sem ji celo nekaj goveje pečenke iz hladilnika, s katero mi nisi postregla. Lepo se mi je zahvalila za vse in se napotila iz hiše. Na pragu pa se je obrnila in me vprašala:Imate še kaj takega, česar vaša žena ne uporablja več ????????? In povedal sem ji, da mene!"

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

2. jul 2008 7:40

A kdo ve v kateri nudistični kamp gre tumpika na dopust? ( pa ne ji povedat, da sem spraševal ).

ežoj

Mali varaš  

član od: 8.1.2008

sporočila: 71

2. jul 2008 8:52

ežoj je napisal/a:

A kdo ve v kateri nudistični kamp gre tumpika na dopust? ( pa ne ji povedat, da sem spraševal ).

ežoj
SAMO za ežoja ! Fsaki den med kednom (po 6. vuri večerko) jo boš tu najšo v life. Do nudista jo loči samo še tisti štrikec v ... (saj veš keri) http://www.moj-dopust.net/index.php?id=241# nato klikni na Mariborsko Pohorje - Trikotna jasa L Loverboy P

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

2. jul 2008 21:52

Ežoj, ti kuj klikni Koča Luka, še pridem gor do "moojega kelnarja". tumpika

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

3. jul 2008 22:10

Vremenska napoved: Maribor, 28 st. C, pretežno jasno, Kranj, 27 st. C, oblačno, Predor Šentvid, 26 st. C, trenutno ne pada.... tumpika

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

3. jul 2008 22:12

Ja, pa vstavi policaj voznika v Ljubljani in mu reče: "Tole bo pa 200 eur kazni, ker nimate vinjete!" Šofer se buni: "Pa saj me niste ustavili na avtocesti, ampak na Dunajski!" Policist: "Ja že, ampak po avtocesti ste se vozili včeraj, a ne vidite, da imate še beton za brisalci.... " tumpika

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

3. jul 2008 22:38

Slovenec na zmenku z Avstrijko opazi, da nima obrvi. Obzirno vprasa:"Raziren?""Nein - populen," mu odvrne ona.Ko se pricne slaciti, on opazi, da tudi pod pazduho nima dlak."Populen?" vprasa z zanimanjem."Nein, reziren," mu znova odvrne ona.Ko Slovenec opazi, da tudi tam spodaj nima dlak, vprasa: "Reziren?""Nein," mu odvrne ona, "obnucen!"

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

8. jul 2008 6:38

Rad bi vam povedal zgodbo o tem, zakaj sem še vedno samski. Bil sem sicer enkrat zaročen, toda ta zaroka se je kaj hitro razdrla. Kako je do tega prišlo, vam bom sedaj povedal.

 

Prazniki so bili pred vrati. Ker sem na splošno bolj boječ človek do ženskega spola in ker sem bil povrhu še zaljubljen, zato je bilo tem težje najti za njo primerno darilo. Po dolgem premišljevanju sem se odločil, da ji kupim par finih rokavic in ji pošljem pismo. V tisti trgovini sem srečal sošolko, ki je kupila za sebe tople spodnje hlačke. Po nerodnosti prodajalke sta bila zavitka zamenjana in je sošolka s seboj odnesla rokavice. Sedaj si pa predstavljajte! Moja izvoljenka sedi v prazničnem razpoloženju pred novoletno jelko in sprejme darilo s pismom, ki vam ga bom sedaj prebral.

 

Predraga!

Dolgo sem premišljeval s čim bi ti napravil veselje in ti dokazal svojo ljubezen. Zadnjič sem končno le opazil, kaj najbolj potrebuješ in to ti pošiljam v priloženem zavitku. Rad bi bil zraven, ko jih boš prvič nataknila, še raje bi jih sam nataknil in snel z vročimi poljubi in ljubkovanjem na drhteče mesto, ki so ga pokrivale. Vsekakor pa želim, da preživiš v njih srečne trenutke, saj so zelo lepe in mnogim všeč. Namenoma sem vzel manjšo številko. S časom se namreč raztegnejo, a to se ve, da je veliko lepše, če se tesno prilegajo. Imeli so tudi daljše, do sklepov, pa sem si mislil, čim krajše, tem boljše. Saj sama veš, da se kratke hitro snamejo. Tudi s krznom podložene bi ti lahko kupil, ampak take bi te vedno ščegetale, razen tega so prevroče in bi se pod njimi znojila, kar sem opazil pri prodajalki in sošolki, ko sem jih na obeh poskusil in smo jih z združenimi močmi sneli. Sploh pa bo kmalu pomlad, ko jih ti, kolikor mi je znano ne nosiš več. Najprej sem hotel kupiti usnjene z bogatimi narodnimi motivi in zavihki. Z njimi bi se sigurno lahko postavljala, če bi odšla na zimske počitnice v Švico. Vzel sem jih nalašč za take prilike, ker se hitro snamejo. Ne pozabi jih, če boš kdaj povabljena v kino ali boljšo družbo. Kadar bo bolj toplo, jih lahko nosiš kar v roki. To je posebej privlačno v parku ali na promenadi. Tudi v najboljši kavarni jih lahko položiš na mizo poleg torbice. Dolgo ne bodo ostale čiste, ker imajo ljudje večinoma umazane roke. Kot veš jih moški vedno snamejo, medtem ko dami to ni potrebno. Če jih hočeš očistiti, jih enostavno polij z bencinom in se z njimi usedi na sončno mesto v parku, da se posušijo. Pazi, da si jih ne zmočiš, ker sicer postanejo trde in te lahko ožulijo. Zato naj bodo namazane z primerno mastjo, da ostanejo vedno mehke. Še nekaj! Če ti morda ne bodo všeč, jih lahko neseva zamenjati. Prodajalec ti bo rad poskusil druge. Ker te poznam, sem namenoma kupil temnejše, da bodo lepše pristajale tvoji svetli barvi. Ko bodo raztrgane, jih ne vrzi proč, ker si bom z njimi brisal očala. Razen tega pa bodo prepojene s posebno vonjavo, ki me bo spominjala na tebe, kadar boš daleč proč.

Tvoj predragi Janez

Lep dan in veliko se smejte

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti