Malo za hec

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

18. apr 2008 12:39

Fato, jel ti imaš sise?" "Imam, Mujo, imam." "Pa zašto ih onda ne nosiš?" blažkaa

blažkaa  

član od: 8.5.2007

sporočila: 775

18. apr 2008 12:42

Odlučili Mujo i Haso staru nanu dat u starački dom. Odveli nanu u elitni starački dom. Vrhunska posluga, njega. Sve TIP - TOP. Nahrane oni tako nanu, posjednu je u kolica, kad se nana nagne u desno. No odmah skoči bolničar i izpravi je da ne padne. Nakon par minuta nana se počne naginjat na lijevo, kad opet skoči bolničar u strahu da ne padne iz kolica i izravna je. Nakon tjedan dana dolaze Mujo i Haso nani u posjet. Mujo je izljubi i upita. - "I, nano, kako ti je ovde ? Kako se osjećaš?" - "Mašala sinko, vala sve je dobro. Em me operu, nahrane, oblače, njeguju ... Al" mater im glupu, nije mi jasno što mi već sedmicu dana ne dadnu da prdnem?!?!" blažkaa

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

18. apr 2008 13:50

blažka:

ežoj

Keka  

član od: 6.5.2002

sporočila: 83

18. apr 2008 14:34

 

Na železniški postaji v Zidanem mostu se srečata Francelj in Jaka. Francelj je prišel iz Ljubljane, Jaka pa iz Maribora.

"O, zdravo, kje si bil?", vpraša Francelj Jako.

"Bil sem v Mariboru, taščo imam v bolnišnici, na intenzivni negi je", odgovori Jaka.

" A res, jaz sem bil pa v Ljubljani. Moja tašča je pa v Kliničnem centru, tudi v intenzivni negi. In kako je s tvojo taščo?, vpraša Francelj.

"Ja nekako se še drži, čeprav zdravniki nimajo veliko upanja. Kaj pa tvoja v Ljubljani?"

"Ja, moja je pa včeraj umrla", odgovori Francelj.

"Vidiš, Ljubljana je le Ljubljana!", reča zamišljeno Jaka.

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

18. apr 2008 17:52

 

Ustni izpit na Medicinski fakulteti: " Če imate toliko znanja kot dojk, nam z izpitom sploh ni treba začeti." ( profesor je dobil prepoved ustnega izpraševanja)

Izpit iz fizike: "Ali so vam možgane napolnili s helijem, da sploh lahko hodite pokonci""

 

Profesor na Pravni fakulteti nagovori nosečo študnetnko: " Zdaj v dvoje pridete na izpit in še vedno nimate pojma."

 

Profesor sedi v menzi. Brez dovoljenja prisede študent.

Komentira besni profesor: " Od kdaj orli in prašiči sedijo za isto mizo?"

Študent vstane, vzame pladenj in reče: " Dobro, potem letim naprej."

 

 

Na predavanju bodočim zdravnikom profesor razlaga študentom: " Največji odstotek človeške spreme predstavljajo  enostavni sladkorji."

Ena od študent glasno komentira: " Če je v spermi toliko sladkorja, zakaj potem nima sladkega okusa?"

V istem hipu se zave svojega komentarja, predavalnica se krohota od smeha, študentka pa od sramu zleze pod mizo.

Profesor, hladno, odgovori:" To je kolegica zato, ker se receptori za sladko nahajajo na vrhu jezika in ne v globini grla."

 

Študentka opravlja ustni izpit in na vprašanje, kaj se v človeškem telesu poveča v določenih okoliščinah za desetkrat, sramežljivo odgovori: " Mislim, da penis."

Profesor popravi odgovor in pove, da se vprašanje nanaša na zenice in doda: " Če bi se penis povečal desetkrat, se vam kolegice ne bi povečale zenice , ampak vam bi izstopile oči."

 

Na medicini študentka opravlja izpit in izvleče vprašanje. " Penis." Odgovori: " Penis je moški spolni organ, v sredini ima kost, dolg je okoli 30 cm."

Ko konča, ji profesor reče: " Dobro ste to povedali, kolegica, samo za tisto kost se vam je samo zdelo, a za tistih 30 cm ste imeli precej sreče. "

F r i n a

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

18. apr 2008 19:00

Koja je sličnost izmedju bebe i političara? - Obadvoje seru i mašu rukama! Vratila se plavuša iz Amerike sa izbora za miss svijeta. Pitaju kolegice kako je prošla a ona veli: "Ne znam, ali pisalo je u novinama da sam MISS TAKE." tumpika

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

18. apr 2008 19:03

Kaj dobiš iz zmajevih jajc? - Zmajonezo. Kaj pa, ko razbiješ jajca Slovencu? - Malo janeze in puno jodlanja! Kako se po slovensko reče mali Rom? - Cicigan. Kako se po novom hrvatskom kaze mala kuča? - Kučka. tumpika

golubić  

član od: 13.5.2007

sporočila: 1276

19. apr 2008 17:29

- Si pustil svoje dekle zato,kjer je začela nositi očala? Ne,ona me je zapustila ker je začela nositi očala! golubić

golubić  

član od: 13.5.2007

sporočila: 1276

19. apr 2008 17:43

Najbolji konj u ergeli u nekom gradu se razboli.Vlasnik konja kaže radniku u ergeli, da ako konj ne ustane za tri dana,onda neka ga zakolje,pošto neće više da ga financira.Čuje svinja ovaj razgovor pa trećeg dana ode kod konja i kaže mu: -Budalo jedna,ustani na noge,ako ne ustaneš,gazda če te zaklati. Konj nekako smogne snage i ustane i izađe na stazu.Kad je izašao napolje gazda kaže: -Ljudi,oporavijo se konj!Koljem svinju za čast. golubić

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

19. apr 2008 18:08

Zajček pride v javno hišo, seveda željan seksa. Ponudijo mu dnevni meni na katerem so zajčce, mačkice, goske in še mnogo pisane živalske srenje. Pravi si: "hmmm, tole sem že vse probal, želim si malo eksotike". Vidi, da v spodnjem kotu menija omenjajo pitonko. Oči se mu zasvetjijo: "Tooo!..." Pride v sobo in na veliki postelji vidi prelepo pitonko, kako se zapeljivo zvija: "sssssss...". Pitonka ga opazi in v njeni glavi takoj zasveti rdeča luč - večerjaaaaa! Sssskkkk........in poje ubogega zajca. Ko ji polzi proti trebuhu, ji šine v glavo: "Opppps, mogoče pa to ni bila večerja ampak stranka!" Takoj ga izpljune. Zajec se otrese, bil je čisto slinast, si pogladi kožušček in poravna ušesa. Jezno reče: "Pazi mala, kako fafaš!" http://89.212.8.106/igra-paloma/4images/details.p klavdija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti