25. jun 2015 5:55
1.
V vojski so imeli že tri mesece iste obleke in tudi iste spodnjice.
Poveljnik se jih je nekega jutra usmilil: "Imam eno dobro in eno slabo novico."
Vojaki: "Povejte nam najprej dobro."
Poveljnik: "Zamenjali boste spodnjice."
Vojaki: "Jeeee,končno.Kaj pa je slaba novica?"
"Zamenjali jih boste med sabo."
2.
Med usposabljanjem časnik vpraša vojaka: "Ali slučajno veš,česa v Sloveniji največ uvozimo?"
"Glede na jedilnik bi rekel,da kislo zelje."
3.
Gorenjec se je oženil in ,da bi razveselil soprogo,kupi veliko čokolado.
Zvečer jo pazljivo razpakira,odlomi kocko in jo da ženi,ostalo pa lepo zapakira in pravi: "Tako.To pa bova dala otrokom."
"Ampak dragi,saj nimava otrok."
"Jih bova že še imela..."
4.
Ginekolog po pregledu: "Gospa,stvar je resna,tri mesece z možem ne smete imeti spolnih odnosov.Bo šlo?"
"Ni problema,saj imam ljubimca."
5.
Janezek se vrne iz kopališča in pravi očetu: "Nobena punca se noče pogovarjati z mano."
Oče: "Jutri vzami krompir in ga daj v hlače,boš videl,da se bodo kar lepile nate."
Ko se Janezek drugi dan vrne,pravi: "Danes je bilo še slabše.Kar bežale so od mene."
Oče ga pogleda: "Seveda sine,krompir pride spredaj."
6.
Sedim na WC-ju in v miru opravljam "delo",ko zaslišim iz sosednjega WC-ja vprašanje: "Halo,kako si?"
Nisem ravno tip,ki bi se pogovarjal na moškem WC-ju in zato ne vem,kaj bi odgovoril,pa rečem: "Super sem."
Sledilo je naslednje vprašanje: "Kaj delaš?"
Kakšno pa je to vprašanje? V trenutku mi je bilo dovolj čudnih vprašanj,zato sem odgovoril: "Torej,mislim,da delam isto kot ti..."
Hotel sem pohiteti,ko slišim drugo vprašanje: "Ali lahko pridem k tebi?"
OK.To vprašanje mi je bilo zelo čudno,a sem poskusil ostati prijazen,zato sem mu odgovoril naslednje: "Ne.Trenutno sem res zaseden."
Potem pa ga slišim,kako je rekel: "Poslušaj me.Malo kasneje te pokličem nazaj.Neki idiot sedi zraven mene in odgovarja na moja vprašanja."
7.
Janezek priteče v trgovino in vstopi mimo vrste in vpraša prodajalko: "Ali sem lahko takoj postrežen? Oče doma zelo težko čaka,da pridem iz trgovine."
"In kaj želiš?"
"Toaletni papir!!!"
andreja m