24. jan 2015 2:39
"Zunaj tako lepo sonce sije",pravi mož ženi,"ti pa v stanovanju drgneš parket.Pojdi raje ven na svež zrak in operi avto."
andreja m
24. jan 2015 2:39
"Zunaj tako lepo sonce sije",pravi mož ženi,"ti pa v stanovanju drgneš parket.Pojdi raje ven na svež zrak in operi avto."
andreja m
24. jan 2015 16:41
Najprej odložite vse iz rok,nato se udobno namestite.
Trije mrtvo pijani Dolenjci gredo iz gostilne po železniških tirih.
Po nekaj korakih reče prvi:"Ne zastopm zakuga so dons štenge taku narazn."
Čez čas potoži drugi:"Pa kaku je ta ugraja taku nizku pustavlena."
Pa se oglasi še tretji:"Pubje,konc prblema.Lift že prhaja!"
andreja m
25. jan 2015 4:42
Moja žena je zlopamtilo. Sjeti se svake godišnjice braka.
andreja m
25. jan 2015 4:42
Mujo dođe kod doktora i požali mu se:"Doktore nešto ne valja sa mnom.Ništa ne stignem napraviti kući,ni na poslu,de ti men pregledaj,da nisam neku boleštinu dobio.."
Pregleda ga doktor,napravi testove,i kad su rezultati stigli,kaže Muji:"Mujo moj,nije tebi ništa,ti si samo jedna lijena bitanga."
Mujo slegne ramenima:"U redu je,doktore,nema problema.De ti to meni reci samo na latinskom,pa da ja to tako kažem Fati."
andreja m
25. jan 2015 5:00
Mož in žena seksata in žena začne vzdihovati...:"To,to,še močneje.....govori mi umazane stvari."
"Kuhinja,kopalnica,soba..."
andreja m
25. jan 2015 14:44
Na carinski kontroli,tovornjak pelje iz Hrvaške v Slovenijo,carinik vpraša šoferja:"Kaj prevažate?"
"Nič.V Krko grem po kontracepcijske tablete."
"Odprite cerado!"
Carinik pogleda noter:"Človek božji,kamijon je vendar poln nosečih žensk."
Voznik se udari po čelu:"Oh,seveda,oprostite,pozabil sem,danes je petek in v firmo vračam reklamacije."
andreja m
25. jan 2015 16:52
1. Jeseni so Indijanci vprašali svojega poglavarja, ali jih čaka mrzla in dolga zima. Poglavar, ki se mu ni niti sanjalo, kakšna zima jih čaka, pravi: "Pojdite v gozd in naberite drv, kolikor jih zmorete nesti." Ko odidejo, gre do najbližje govorilnice in pokliče vremenoslovce: "Kakšna zima nas čaka," vpraša. Vremenoslovec mu pravi: "Očitno zelo mrzla." Poglavar se vrne in reče plemenu: "Naberite še več drv, ker bo res huda zima." Nato spet kliče vremenoslovce: "Ste prepričani, da bo huda zima?" Vremenoslovec ga pomiri: "Zagotovo. Vsi znaki kažejo tako." "Kateri znaki," je radoveden poglavar. Vremenoslovec: "Indijanci nabirajo drva kot nori."
mopsika
25. jan 2015 17:42
...če smo že pri Indijancih...
France se vozi po enosmerni cesti v nasprotno smer.
Ustavi ga policist in ga vpraša:"Kaj niste videli puščice?"
"Kake puščice?Sej še Indijancev nism vidu."
andreja m
26. jan 2015 4:58
Lovci lovijo,pijejo,lovijo,pijejo,še malo lovijo,pa še veliko pijejo.
Na koncu dneva se zberejo,kolikor so jih še držale noge in pregledujejo svoj ulov.Vsak vlači izza svojega grma ulov:zajca,lisico,fazana,srno,divjega prašiča,Franceljna...
"Jebemti fantje,Franceljna smo ustrelili,"reče eden.
V hipu se streznijo od groze,nabašejo Franceljna v avto in oddrvijo na urgenco v Klinični center.
Čakajo,čakajo v čakalnici,nakar pride ven dežurni kirurg in reče:"Fantje, takole je.Strelna rana ni bila smrtna.Če mi vi nebi Franceljna pripeljali že odrtega in spucanega,bi ga lahko še rešili."
andreja m
26. jan 2015 15:19
Babica in deda se odločita,da bo deda poskusil z viagro.Zvečer ona leži v postelji,deda pa pride do vrat spalnice in potrka.
Babica:"Pa pridi že,kaj trkaš?"
Deda:"Ne vprašaj zakaj trkam,vprašaj s čim trkam!"
andreja mKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Domači sladoled za vroče poletje